Jul på Junibacken med Pettson får julbesök 

  
Härom dagen hade jag och sonen en mysdag tillsammans dels för jag åker bort på jobb 1v nu. Så han fick välja och valet föll på Junibacken som han gillar att gå på. 

  
Vi har haft årskort där i år och försökt gått på Junibacken ca 1g / månad. Verkligen ett perfekt ställe att gå på med en 5-åring. De har väldigt bra teatrar och tre olika stora lekrum att leka i med olika teman liksom deras berömda sagotåg som vi alltid åker.

   
 
Denna gången var vi främst där för att se teatern Pettson får julbesök som de brukar visa kring juletider. Den hade premiär förra veckan. Vi har sett den förut, men vi gillar den starkt och O känner igen sig eftersom vi brukar läsa boken oxå. Gillar verkligen deras teatrar. Denna teatern spelas fram till 10 januari. 

  
Man får verkligen julstämning när man är på Junibacken denna tiden på året. 

  
En fika hör alltid till när vi är på Junibacken och såklart lek i några timmar. 

   

Junibacken är ju ett perfekt tips nu inför jullovet! 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *