Julbord på Olearys 

  
I helgen var jag på Olearys Tolv och åt julbord med ett härligt gäng tjejer. 

   
 
Det var inte vilket julbord som helst heller. Vi höll till på Tolv Stockholm och spelade curling innan vi frossade av det goda julbordet. Det var första gången jag spelade curling, men absolut inte den sista, för det var jätte roligt. Jag och Diana vann dessutom över Helena och Sofie. 

   
   
Jag tycker det var perfekt med en aktivitet innan julbordet så var man riktigt hungrig och välförtjänt av det goda julbordet efteråt. 

   
 
Tolv erbjuder massor av roliga aktiviteter. Minigolf banan såg verkligen super rolig ut. Den skulle min son älska. Perfekt familjedag är ju att åka hit med familjen och göra några aktiviteter och äta middag efteråt. Vill man inte äta julbord så finns det väldigt många restauranger att välja mellan. 

  
Det var Nina, Diana, jag, Sarianne, Helena och Sofie. som fick den stora äran att gå på detta julbord som Sofie hade anordnat. 

   
    
    
    
   
Maten var verkligen super god och som vanligt gick jag mest loss på förrättsbordet och efterättsbordet. Olearys hade även snapsvisor framme på bordet så vi sjöng, skrattade och hade en oslagbarkväll. 

   
    
   
Ingen av oss gick hungriga därifrån som ni kanske förstår. Jag gillar när sittningarna är relativt tidiga. Vi hade sittningen redan kl 18 och det passade oss perfekt. 

  
Efter julbordet hade vi en privat lounge bokad för oss för att sjunga karoke. Det var verkligen jätte roligt. Helena var grym på att sjunga. 

  
Jag & Diana sjöng våra favoriter Främlinge med Carola och Det gör ont med Lena Ph. (Vi har ju gjort det förr, så vi tyckte det gick super 😉 

   
När vi skiljdes åt fick vi alla med oss en massa fina julklappar från fina Sofie. 

 Det var verkligen fina julklappar som jag förstås inte kunde låta bli att öppna..

Lumene, Ldb, La Roche-Posay, Vichy, L300, Proactiv+, Gevita, MASQ+, Mighty Leaf Tea, Bluebox, Fjällbrynt, Loreal, Duni,  Pocketförlaget  och Stickers and Stuff :

Jag rekommenderar absolut ett besök på Tolv Stockholm,

kombinera besöket med god mat och roliga aktiviteter, jag ska nog ta med sonen dit på jullovet.

Spana också in

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *