Vinn en Lego Adventskalender

Julen närmar sig med stormsteg och alla barn gissar jag vill ha en Adventskalender eller kanske fler. En adventskalender som jag gillar starkt är faktiskt LEGOs olika Adventskalendrar. De har både roliga och kreativa innehåll i sina luckor. Sen tycker jag faktiskt att en LEGO Adventskalender är en väldigt smart grej att ha med sig på ex en långflygning på 10-12h för att sysselsätta barnen med. 24 överraskningar och många roliga lekar.

Nu har EN av er chansen att vinna denna Star Wars Lego Adventskalender.

 

75097_box1_in

 

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 28 november 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Towe

STORT GRATTIS!!!

**************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

29 kommentarer

 1. Jag skulle så gärna vilja vinna en Lego adventskalender till min son Anthony eftersom han älskar Lego så mycket. Han skulle verkligen bli så glad!

  Jag har delat på FB såklart ;-).

 2. Vem vill INTE ha en starwars legokalender lixom!? mina tjejer skulle få öppna varannan dag och jag titta avundsjukt på dom små lyllosarna 🙂

 3. Jag kan lika gärna erkänna att jag är en Star Wars-nörd. Båda sönerna har dragits med i rymdfebern och nu även deras yngre kusin. Dessvärre har inte hans mor (min syster) förstått storheten med Luke, Leia, Han Solo och de andra. Men kusinen får följa med oss på bio den 18 december när vi äntligen ska få se den nya filmen. En adventskalender vore pricken över i att ge honom! Mina barn är numera för stora för kalendrar men en kille i kusinens ålder skulle älska den!
  Har delat på fb: Lotta Claesson fd Wiberg

 4. Åh jag håller tummarna för att vinna denna till min sambos bror att ge till sin son ..De har en kämpig tid framför sig pga sjukdom i familjen . Båda två är riktiga starwars -nördar så denna skulle nog bli populär hos både stor och liten

 5. Vore kul för killarna att ha nått att öppna hos mormor då jag hämtar dom en dag i veckan från dagis och skola,sedan sovs det ju över en del helger med,gillar delar på FB Eva Flood

 6. Är gärna med och tävlar. Vill vinna denna kalender för mitt barnbarn älskar lego, och har nu även börjat tycka om star wars, så denna kalender vore perfekt till honom. Har delat, liselotte andersson

 7. Den vet jag att Viggo väldigt gärna skulle vilja ha !
  Just nu uppta väntan och längtan efter julen med allt vad den innebär e mesta av hans tid
  och varje gång han ser dessa lego kalendrar utbrister han – ”DEN vill jag ha mamma!!”
  Dock är ingen kalender inhandlad så nu hoppas vi på tur 🙂
  Delar på fb ! Michaela Ambjönsson
  Kram

 8. Hej! Har delat tävlingen här: https://www.facebook.com/sara.bengtsson.92
  Om inte länken fungerar så är det på min fb sida under Sara Bengtsson.

  Har två barn som älskar lego så detta skulle vara en super kalender att vinna! Jag har köpt en pixi kalender som dom ska dela på, och vinner dom den här så får båda öppna en lucka varje dag, och vi kan både pyssla och läsa. Perfekt kombo alltså! 🙂

 9. Åh ! Den här skulle jag vilja vinna till mina barn !
  De älskar lego och de har inte så mycket och detta vore perfekt för dom !
  något för dom att ha tillsammans och har roligt med ihop 🙂

 10. Här ligger Star Wars väldigt högt i kur så självklart hänger jag på i tävlingen 🙂 Gillat & Delat i sedvanlig ordning såklart 🙂 <3

 11. Hej! Hoppas till Oscar 7 år som älskar sitt LEGO och Star Wars han pluggar in vad alla figurer heter och bygger olika farkoster! Vet att han skulle bli riktigt glad om han vann en kalender. Han har inga syskon, så han får ha den ifred.
  Kramar från Mormor Maud.

 12. Åh. grym vinst! Vi håller tummarna för att få ge den här till barnens bästa kompis (även kusin), som fyller 8 år nu den 1 december. Det vore en helt perfekt present. Hela hans önskelista är full av LEGO, men en adventskalender har nog ingen tänkt på.

  Delat som Kristina Karlsson

 13. Vill vinna till världens sötaste gudson! Han åker iväg på solsemester med familjen och är borta hela december månad, hade varit kul att få ge honom denna att ha med sig så han får lite jul med sig och något kul att pyssla med under resan

 14. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja överraska dottern med denna adventskalender. Vi har tittat på Star Wars en hel del på sistone nu, och börjat förbereda oss inför den nya filmen som snart släpps på bio. Tidigare gillade jag inte alls Star Wars, eller det var åtminstone vad jag hade fått för mig. Men allt eftersom en person vid namn T kommit in i mitt liv så har min åsikt förändrats. Han var tidigare bara min vän, men nu har det blivit något mer i mellan oss, och det har automatiskt fått mig att vara öppen för nya saker såsom Star Wars.

  Det i sin tur har gjort att dottern har fått upp ögonen hon också, och hon gillar det faktiskt riktigt mycket. Hade därför vart super kul med en adventskalender med de som tema i år.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 15. Jag vill vinna för att överraska ett barn i släkten som vill ha en sån här kalender, men möter lite motstånd från föräldrarna… Men inte från mig <3 .)

  Har delat med mina facebookvänner 🙂

 16. Hej! Jag har delat på FB med mitt namn 🙂 Detta vore en grym kalender för en liten tjej som älskar rymden (hon har visserligen inte sett Star Wars ännu, men hon är jätteintresserad av planeter, rymdfärjor och rymdvarelser).

 17. Min son är en äkta Legokille med Legodille, han bygger StarWarsskepp med sådan motivation och inspiration så jag blir alldeles matt. Om jag skulle vinna denna kalender till honom skulle han bryta ut i hysteriskt glädjefnatt!!

 18. Jag erkänner! Jag har älskat Star Wars sen jag var liten. Dem små figurerna har jag kvar men barnen får inte leka med dem. 🙂 Kanske det vore en bra idé att introducera dem för Star wars med en kalender. Håller tummar och tår!

  Gillar och delar självklart i mitt namn: KathrinePettersson Sjoerup på FB.

 19. Klart jag är med och tävlar. Vi som inte skulle ha några pryl-kalenderar iår och så gick lillasyster och fick en av släkten. Storebror, avis så klart! Star Wars vore kul. Har endast kört traditionella jul-legot tidigare!

 20. Jag önskar vinna denna till min legotokiga Elias, 5 år. Han väntar otåligt på att den där tomten som mamman lovade skulle komma med ett legopaket. Hur fint vore det inte att få överraska med världens roligaste och pyssligaste adventskalender?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *