Mall of Scandinavia 

  
I torsdags kväll öppnade ju Mall of Scandinavia i Solna i Stockholm. Det är ju numera Skandinaviens största shopping center med över 220 affärer. Jag jobbade mycket förra veckan, men bestämde mig för att åka dit på lördags eftermiddagen. Sagt och gjort… Men när jag kom dit var det kravallstaket och världens kö för att bara gå in i det. Jag trodde att det var ett skämt… 

Men bara ren sanning… Så jag får helt enkelt åka dit en annan dag. De har ju öppnat både Sveriges första Disney Store liksom Lego Store och lekhörnor för barn, så innan jul lär vi nog dit och julhandla. 

Har du besökt Mall of Scandinavia ännu? 

Ett hett tips om du är i Stockholm både för stora och små. 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *