Vinn Lego Duplo  Skog

Något som jag tycker är väldigt bra att ha med på resan när vi har rest med sonen är Lego Duplo. Det är stora lekvänliga bitar och man hittar de lätt om man tappar de på golvet på flygplanet, tåget eller i bilen. Barns kreativitet särskilt vid 3 års ålder  är lika hög som hos en mini-Einstein. Men ju äldre vi blir desto mindre kreativa blir vi, bara 2 procent av människor över 25 år behåller samma kreativitet som de hade när de var tre år gamla. Lego Duplo och Lego är ju det perfekta sättet att få barnen kreativa, använda sin fantasi på olika sätt och bygga och leka.
  

Nu har jag fått nöjet att tävla ut ett paket med två olika Lego Duplo till EN av er.?  
 

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 21 november 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* En Mölnbobos liv

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

42 kommentarer

 1. Vill jätte gärna vinna Lego Duplo ❤️
  Har två killar hemma som bygger nya kreationer om och om igen!
  Detta vore perfekt till jul också !
  Jag gillar och delar i mitt namn!!
  Kraaaam !!

 2. Vill jätte gärna vinna Lego Duplo ❤️
  Har två killar hemma som bygger nya kreationer om och om igen!
  Detta vore perfekt till jul också !
  Jag gillar och delar i mitt namn!!
  Kraaaam !!

 3. Detta hoppas vi på att vinna till sonen som fyller 1 år 8 december eller så blir det Julklapp till honom. Vår son skulle ha jättekul med detta paket och lära sig färger och alla djur.
  Josefine åslund

 4. Detta hoppas vi på att vinna till sonen som fyller 1 år 8 december eller så blir det Julklapp till honom. Vår son skulle ha jättekul med detta paket och lära sig färger och alla djur.
  Josefine åslund

 5. Jag vill gärna vinna duplo till min dotter. Hennes små flinka fingrar kan verkligen behöva en rolig och kreativ utmaning. Har tyvärr inte Facebook så jag kan inte dela.

 6. Jag vill gärna vinna duplo till min dotter. Hennes små flinka fingrar kan verkligen behöva en rolig och kreativ utmaning. Har tyvärr inte Facebook så jag kan inte dela.

 7. Jag har delat på FB. Min lilla tjej älskar att bygga och plocka isär och det är helt fantastiskt att se vilka kreationer hon kan skapa. Jag är övertygad om att hon skulle älska att leka med Duplo och dessutom älskar hon att vara i skogen så temat på Duplot är ju alldeles perfekt!

 8. Jag har delat på FB. Min lilla tjej älskar att bygga och plocka isär och det är helt fantastiskt att se vilka kreationer hon kan skapa. Jag är övertygad om att hon skulle älska att leka med Duplo och dessutom älskar hon att vara i skogen så temat på Duplot är ju alldeles perfekt!

 9. Storasyster har märkt att lillasyster är en individ, som dessutom är här för att stanna. Så nu har svartsjukan slagit till med full kraft! Jag vill vinna lite lego så att hon får annat att tänka på, och vi har en rolig sak att leka med tillsammans.

 10. Storasyster har märkt att lillasyster är en individ, som dessutom är här för att stanna. Så nu har svartsjukan slagit till med full kraft! Jag vill vinna lite lego så att hon får annat att tänka på, och vi har en rolig sak att leka med tillsammans.

 11. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här lyxiga paketet. Det vore perfekt till min guddotter som är 3 år. Hon skulle älska att bygga med lego och min dotter skulle gärna ställa upp som frivillig kandidat att hjälpa till om det skulle behövas. Det skulle kort sagt bli en toppen julklapp som skulle uppskattas utav både lilla Lexie, men även utav hennes föräldrar.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 12. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här lyxiga paketet. Det vore perfekt till min guddotter som är 3 år. Hon skulle älska att bygga med lego och min dotter skulle gärna ställa upp som frivillig kandidat att hjälpa till om det skulle behövas. Det skulle kort sagt bli en toppen julklapp som skulle uppskattas utav både lilla Lexie, men även utav hennes föräldrar.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 13. Jag delar på min fb, Tina Carlström.
  Detta hade sonen älskat, han har nyligen upptäckt duplo lego och det är en riktig hit här hemma. Hoppas på att få ge honom detta!

 14. WOOOW!! Detta står ju allra överst på Matias 3 år julklapps lista, han har redan några Duplo men det är verkligen en leksak som får ungar att bli kreativa och kan sitta och leka i timmar, I år blir det att skicka julklappsäcken till honom i Madrid där han bor för i år kan inte mormor åka dit eller han komma hit för vi har sålt vårat hus och kommer att leva bland flyttkartonger över julen , det känns lite sorgligt inne i hjärteroten , för Julen är ju en helg då vi alla brukar samlas och umgås. men men det får gå ändå .
  Höstkramar från Norrköping. 🙂 <3

 15. Hej! Lego är toppen nya äventyr och ett nytt bygge varje dag!
  Har delat på FB. Och Isac 3 År han Hoppas ! Ser ju så roligt ut! Kram Maud.

 16. En mil från mig kom i fredags ca 70 flyktingar till det nyöppnade flyktingboendet. Barn och vuxna har haft en lång och mödosam resa. Vi samlat ihop leksaker och skänkt dit så att barnen ska kunna bli barn igen. De har nog fått se och uppleva mycket som inget barn ska behöva göra. Vore roligt att få lämna över ett paket med Duplo till dem också!

  jag har delat på Fb: Lotta Claesson fd Wiberg

 17. Håller tummarna för att jag vinner detta till en kille som älskar att förlora sig i DUPLO-världen, vill gärna ge honom flera timmars resa dit.

 18. Duplo måste vara bland det bästa som finns. Pedagogiskt o jätteskoj. Jag skulle bli jätteglad om jag vann o ge bort Duplo skog till min systerson som blir 2 år i januari.

 19. Fantastiskt söt DUPLO-set med rådjur och björnar! Mina 5 barn samlas ofta och leker med DUPLO tillsammans, då har lillebror inget eget DUPLO. Det vore fantastiskt kul att ge detta extra söta lego till min söte godbit!

 20. Hej. Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Min minsting Sammy skulle bli så glad över detta 🙂 Delar tyvärr inte då jag har en låst profil på facebook för tillfället 🙂

 21. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar om detta! Delat på Facebook under samma namn som här.
  Har tre döttrar som är 6år, 4 år och så minstingen på 8 månader. Den lilla, ska som de flesta i den åldern, stoppa ALLT i munnen och då är inte de små lego bitarna särskilt bra att leka med. Skulle vi få hem detta så kan barnen leka med DUPLOT i vardagsrummet utan att jag behöver vara rädd för att lillasyster ska få något i halsen (sedan kanske inte stora syskonen blir överlycklig över den lilla hjälpredan)! Supervinst! 🙂

 22. Hej!
  Nu är det dags för lillasysters första jul och det är helt tomt i skallen vad det gäller julklappar. Det känns redan som vi har allt men ändå vill man ju att hon ska få något som är hennes eget så hon inte behöver ”ta” storasysters hela tiden . Och känner jag storasyster rätt är hon mer än villig att hjälpa till med denna fina klapp som jag nu hoppas ska bli vår.

 23. Jag skulle vilja vinna dessa båda fina Lego Duplo paket så att vi tillsammans kan leka, skapa och fantisera var vi än är under julen. Att leka tillsammans är ett så mysigt sätt att vara tillsammans att det hade varit underbart att ha till jul så kan vi alla leka tillsammans!
  Jag har tyvärr inte facebook men annars hade jag delat där.

 24. Är gärna med och tävlar, har delat liselotte andersson. Vill vinna för jag och barnbarnet älskar Lego. Mvh Liselotte

 25. Är gärna med!
  Har delat på facebook, Camilla Wihlborg heter jag.
  Har en treårig tjej härhemma som älskar att leka med Duplo lego. Det är så roligt att lyssna på henne, vilka äventyr figurerna får vara med om!
  Hon skulle bli så glad om hon fick detta till jul ♡
  Storasyster på sex år gillar också att vara med 🙂

 26. Två små barn som de sista veckorna varit konstant sjuka i magsjukor och förkylningar och som de sista dagarna klättrat på väggarna här hemma i tristess är verkligen värda lite duplo! Det är alltid bråk om det lilla vi har hemma så ett paket med lite djur och gubbar att plocka fram vid nästa sjukdomsrush hade varit guld!

 27. Åh det här vore perfekt för min dotter !
  De är ofta i skogen med förskolan och nu håller de på att bygga broar av olika material
  Så detta vore perfekt för henne och även hennes två syskon 🙂

 28. Har delat tävlingen på Facebook – Lina Eckerström

  Har två tjejer här hemma älskar duplo. I julklapp kommer dom få fina lego lådor till förvaring så givetvis behövs massa fint lego att fylla dom med. Duplo är en av de saker där dom leker bäst med tillsammans vilket gör det lite extra kul… Vi håller tummarna.
  Ha en fin helg!

 29. Jag delar!
  Skulle vilja vinna detta roliga och kreativa set till min son som precis har blivit storebror. H behöver lite extr roliga leksaker att underhålla sig med då han tycker att mamma bara matar babyn hela tiden <3

 30. Åh, det här skulle vara perfekt till min dotter som älskar duplo, bilar och djur. Håller med om att det är bra sällskap och tidsfördriv på resan. Delar på Facebook med mitt namn och hoppas på vinst.

  Liselotte Svensson

 31. Jag har delat som Kristina Karlsson.

  Min son är fyra år och älskar Duplo. Tålamodet tryter för de mindre bitarna som är i vanliga LEGO, men DUPLO ger honom möjlighet att vara kreativ och ge honom en sysselsättning som inte bara är 100 procent fart och bus. Vi har inte så mycket Duplo hemma så det vore ett välkommet tillskott. Lillasyster är ännu lite för liten, men hon kommer gladeligen ta över byggnationerna om nåt år.

 32. Har inte Facebook. Men hoppas på vinst ändå! Har en liten mini-Einstein på tre år hemma som älskar att vara kreativ och bygga ihop saker. Hoppas vinna detta till henne i julklapp så vi kan leka tillsammans!

 33. Vi vill gärna vinna lite lego, vi har bara vanliga klossar som vi har köpt på loppis och lille bror Theo som får ärva det mesta skulle bli glad om han fick ett eget lego att leka med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *