SJ lanserar nytt matkoncept ombord på tågen 

  

Idag lanserar SJ sitt nya matkoncept, med nytt sortiment i bistron, ny buffé i loungerna och förnyad kaffebuffé i 1 klass. Genom en inriktning på svenska säsongsanpassade råvaror, ekologiska och KRAV-märkta produkter samt fisk och räkor från hållbara bestånd höjs kvalitén på maten ytterligare.

 
  Jag och Diana var på plats på SJ’s huvudkontor och provsmakade deras goda nyheter. 

   
    
   
Bara god och fräsch mat efter säsong. Maten passar både som frukost, lunch, middag och mellanmål. Jag älskade deras yoghurt med äppelkompott och kanel liksom de fräscha färska juicerna. 

   
 
Både ekologiskt snacks och godis kommer att finnas. Så de märks verkligen att de har satsat bra inför deras ny lansering. 

Brukar du köpa mat/fika och dryck ombord på tågen? 

Spana också in

6 kommentarer

 1. Goda nyheter! Åker tåg ganska mycket i jobbet men det är sällan jag köpt mat på tåget eller ens besökt restaurangvagnen… Men nu verkar det finnas anledning att göra det! Tack för tipset!

 2. Goda nyheter! Åker tåg ganska mycket i jobbet men det är sällan jag köpt mat på tåget eller ens besökt restaurangvagnen… Men nu verkar det finnas anledning att göra det! Tack för tipset!

 3. Perfekt ju ! Hoppas det finns på tåget på fredag så vi kan testa 🙂
  Då åker jag och V till storstan för lite roligheter.
  Vi ska hälsa på mina kusiner på Vendelsö och gå på monster jam !
  Kram

 4. Perfekt ju ! Hoppas det finns på tåget på fredag så vi kan testa 🙂
  Då åker jag och V till storstan för lite roligheter.
  Vi ska hälsa på mina kusiner på Vendelsö och gå på monster jam !
  Kram

 5. Hej sötis! Åh, missade detta event totalt, men låg ändå hemma dålig så det var lika bra att jag inte kom. Synd dock. Kul å se dig hos Kronfågel i veckan 🙂

 6. Hej sötis! Åh, missade detta event totalt, men låg ändå hemma dålig så det var lika bra att jag inte kom. Synd dock. Kul å se dig hos Kronfågel i veckan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *