Andys Lekland Bromma 

  
Imorgon lördag slår Andys Lekland upp sina portar i Bromma. Ett nytt 5000 kvm stort och fräsch lekland. Detta var faktiskt bara vår andra gång vi var på ett lekland och Andys lekland är redan sonens stora favorit. 

 

 Kläder; mössa & jacka Geggamoja, byxor Hummel, skor; Bundgaardsko. 

    
 

Leklandet var indelat i olika avdelningar. Det fanns flera olika rum ex bilverkstad, pizzeria, djursjukhus, bibliotek, skaparhörna, teater rum så barnen kunde ”leka olika yrken”. Allt var verkligen genomtänkt och det fanns personal överallt att få hjälp med leken. 

   
   
Restaurangen var stor och fräsch här fanns allt barn (liksom vuxna)  gillar att äta, pizza, lasagne, hamburgare med pommes, en stor salladsbar, frukt, fika, smoothies, mjukglass där du väljer tillbehören själv, godis, drycker U name it. Vi blev verkligen mätta och belåtna och allt var gott. 

   
   
Det var en otroligt lyckad eftermiddag och kväll och jag undrar vem egentligen som hade roligast. Jag var oxå uppe och klättrade i leklandet och åkte rutschekana flera gånger. Det var som att vara barn på nytt. 

   
    
 Det fanns även ett mindre lekland för småbarn men våra killar gillade även det. Framför allt Palmgungan men kokosnötternas. Frittfall hoppet och lysande bollhavet blev oxå en stor favorit. 

   
 Barnen hade verkligen så roligt – så det finns väldigt stor sannolikhet att vi besöker Andys lekland redan i helgen eller i nästa vecka igen. 

Det var enkelt att hitta dit både med bil och kommunalt. Precis bredvid Bauhaus och City Gross i Bromma och kommunalt kunde du hoppa av Ulvsunda med tvärbanan och promenera 5 minuter. 

Priset för en dag var 150 kr / barn och gratis för vuxna. 

Gillar du lekland? 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *