Vinn 6 biobiljetter till Biet Maya

På fredag har Biet Maya biopremiär den 9 oktober. Det här är den första långfilmen om Biet Maya som    bl a är känd från sin populära tv-serie på SVT Barnkanalen. De svenska rösterna görs av Amy Diamond, Barbro Svensson, Fredde Granberg m.fl. 

Vi såg ju filmen i söndags på Galabiopremiären och den var riktigt bra.

Nu har TRE av er chansen att vinna 2 biobiljetter var.

 

BietMaya

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 10 oktober 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Johanna – Rosa Bubbla, Helena & Petra.

Stort grattis!!!

************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

17 kommentarer

 1. vi ❤️ bio och denna film såg vi trailer på och är super sugna att se!!
  Hoppas hoppas! Delar och gillar
  Kraaam

 2. Gillar delar på FB,
  Skulle ta med mig barnbarnen Vincent och Ludvig,så vi får göra nått kul
  när föräldrarna ska på Selma Spa,då tar vi en mysdag på stan

 3. Hej!
  Har delat och gillat.
  Så mysigt att gå på bio nu när höstmörkret kommer. Hugo vill gå på Maya och kommer ta med sin pappa om han vinner.
  Kram Petra

 4. Jag vill se på Maja med min lilla Elliot 7 år vi brukar gå varje gång han kommer till farmor sedan har vi lite mys på restaurang efteråt och äter gott och pratar om filmen och om annat förstås 🙂 <3

 5. Hej!
  Gå på bio är alltid spännande och mysigt och Maya ser ut att vara en Gullig Film.
  De pratar alltid om att de vill gå på Bio. En överraskning! Gillar & delar

 6. Åh vad roligt om jag dessa biljetter vann då skulle min dotter bli glad minsann!
  Biet ”Maya” är nostalgi i högklass vill jag säga, hon surrade i min TV när jag 5 år var, men då på polska hon talade så. Var hos mormor i Polen som jag första gången henne såg! Sicka minnen sicket Bi, så underbart det på bio hoppas jag ska bli 🙂

 7. Hej
  Delar på min FB, Tina Carlström.
  Jag skulle vilja ta med min systerson på bio. I söndags trillade han ner från en klätterställning och bröt nyckelbenet. Så nu blir det mycket stillasittande för att det ska läka bra. Att muntra upp honom med bio är ju toppen då!

 8. Jag hade velat vara med och vinna för att kunna gå och se filmen med Sigge, 3,5 år. Hon var med sin pappa på bio för några månader sedan, men det blev en riktig flopp för hon ville bara hem till mig och lillasyster. Så vi skulle gärna göra ett nytt försök med en figur hon brukar kolla på på morgon-bollibompa. =)

 9. Jag är jättegärna med och tävlar om biobiljetter. Har delat i namnet liselotte andersson. Vill vinna för då skulle jag ta med mitt barnbarn Hugo och så skulle vi gå på bio tillsammans för första gången, det skulle bli så mysigt och roligt. Hoppas på tur, liselotte

 10. innan det är dags för storken att komma önskar jag få gå på bio med mina lite äldre älsklingar!! Och varför inte gå på en riktig favoritfigur, biet Mayas film ❤️

 11. Åh skulle bli så glad om jag kunde se den här filmen med min dotter efter en rörig period med flytt och ny förskola

 12. Att filmen om Biet Maya är spännande har vi på känn,
  därför önskar Minna se den med Selma = sin BÄSTA vän!

 13. Hej! Jag skulle vilja vinna 2 biljetter till mig och min 3-åriga dotter. Hon har precis blivit storasyster och jag skulle vilja ge henne lite tid på tu man hand. Hon har aldrig varit på bio tidigare så det här skulle vara ett riktigt äventyr för henne 🙂

  Gillar och delar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *