Tallink City Hotel – barnvänligt hotell i Tallin 

  
Under vår vistelse i Tallin bodde vi på Tallink City Hotel som var väldigt centralt beläget i Tallin och med promenad avstånd till Gamla Stan. 

   
    
 
Vi hade turen och blev uppgraderade till en av hotellets sviter på 10:e våningen med fantastisk utsikt över staden. Ett rum med en dunder skön dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa som blev en dubbelsäng. Här kan man utan problem sova 2 vuxna och 3 barn. Även ett stort fräscht badrum med badkar. 

   
   
Jag älskar när man kan göra sitt eget kaffe på rummet och ligga i sängen länge och njuta av gott kaffe. Hotellet är beläget precis vid ett av Tallins största shoppingcenter Viru och ett stenkast från Gamla Stan. Ca 5 minuters taxi resa från färjeterminalen där Tallink Silja fartygen lägger till. 

   
 I hotell receptionen / lobbyn fanns en relativt stor lekhörna som O gillade att leka i. Där de även visade barnfilmer, dock estniska barnfilmer. 

   
 
Frukostbuffén var även god med ett varierande utbud av varma och kalla rätter liksom frukt och sötsaker. Ett extra plus för lego lekhörnan i frukost matsalen / restaurangen. Liksom barnstolar fanns där för yngre barn. 

Hotellet hade även bar, restaurang och en sauna på hotellet, men det hann vi dessvärre inte med att testa på våra 2 dagar i Tallin. 

Men sannolikheten att vi återvänder till Tallin och detta hotell är självklart stort. Vi älskade verkligen staden och kommer absolut att åka hit igen kanske på den populära julmarknaden eller på sommaren. 

Inom kort kommer flera härliga och inspirerande inlägg om Tallin. 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Visst är det ett bra hotell! 🙂 Vi har bott där och det ligger verkligen bra till och stort plus för rymliga rum. Jag har det hotellet som sommarfavorit då man är ute hela dagarna och Tallink Spa hotell (också gångavstånd från hamnen) som vinterfavorit då det kan blåsa väldigt kraftigt där och vill man stanna inne så är deras spaavdelning riktigt härlig och även barnvänlig. Kram

  2. Visst är det ett bra hotell! 🙂 Vi har bott där och det ligger verkligen bra till och stort plus för rymliga rum. Jag har det hotellet som sommarfavorit då man är ute hela dagarna och Tallink Spa hotell (också gångavstånd från hamnen) som vinterfavorit då det kan blåsa väldigt kraftigt där och vill man stanna inne så är deras spaavdelning riktigt härlig och även barnvänlig. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *