Romans på resa #6 

  
En romans på resa får mig direkt att tänka på min första utlandsresa tillsammans med min make för 8,5 år sedan. Resan gick till andra sidan jordklotet och närmare bestämt till Indien. 

   
   
Vi hade egentligen inte känt varandra så länge, dryga 6 månader (varav att jag var ute och reste i Asien nästan 2 av de månaderna).  Men på en resa lär man ju verkligen känna varandra ordentligt. Sagt och gjort. Jag som älskade att resa långt skulle visa honom Goa i Indien, där jag hade varit en gång innan. Vi bokade en resa över påsken 2007 – 9 dagar till Indien. 

   
    
 
Vi hade verkligen fantastiska dagar i Indien. Det var varmt, härligt och en riktigt romantiskt resa. Jag fick ett  nytt smeknamn ”Lilla L” vilket jag kallas för än idag. Jag kan verkligen minnas denna resa lite extra… Då Indien är ju Indien… Det var varmt och vi svettades… Strömmen gick i tid och otid… Ibland såg vi ingenting. Det var så mörkt. Levande ljus och svettigt kännetecknar kvällarna. Man visste aldrig om man skulle se eller om A/C’n skulle fungera på rummet vi bodde. 

  
Några prövningar blev det – men det funkade och strax därefter flyttade vi ihop. En ny resa av en resa! 

Har du någon romans du vill dela med dig av på en resa? 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *