Sunwing Side East Beach

  
I somras var ju vi på Sunwing Side East Beach i Turkiet på semester 1v. 

   
   
Vi har varit på hotellet en gång tidigare för 2 år sedan och var väldigt nöjda med hotellet då, så det var riktigt roligt att återvända till ett säkert kort liksom. Vi gillar ju hela familjen Sunwing Resorts då semestern verkligen blir avkopplande och allt man önskar finns på hotellet. 

   
 
Relativt stora och fräscha lägenheter. Hotellet är ju relativt nybyggt. 

   
    
   
Vi väljer gärna en 2-rumslägenhet med poolutsikt och den hade en stor härlig balkong med kvällssol och en underbart vacker solnedgång varje kväll. Halva nöjet med semestern är ju att sitta på eftermiddagen i kvällssolen och läsa och bara njuta av ledigt. 

   
    
    
 
Det finns miniklubb som barnen kan vara på både med och utan föräldrar. Själva miniklubben är för barn 3-7 år och de arrangerar aktiviteter för barnen ca 5 ggr / v utan föräldrar, vilket sonen älskar att vara med på. Men även massor av aktiviteter med föräldrarna, ex kvällsunderhållning med barnshower och minidisco, aktiviteter på dagarna som ansiktsmålning, aquadisco, bingo mm 

   
    
 
De har ett mini-land med både en stor lekpark utomhus och lekrum för lek inne eller kolla på film. Eftersom hotellet är uppdelat i två olika delar har de två lekparker, men vi hängde mestadels vid miniland där det var aktiviteter på dagarna. 

  
Hotellet har ett riktigt bra gym. Jag var på gymmet varje dag efter frukost och värderar mycket att ett hotell har bra gym. De har även olika Sats klasser 5 dagar i veckan med pass både på morgonen och eftermiddagen. Men jag nöjde mig med ca 1h träning varje morgon och några promenader längs stranden på dagarna. Men Sats är ju kända för bra träningspass. 

   
    

 
Eftersom vi reser med en 5-åring som gillar fart och fläkt var en av anledningarna att vi valde Sunwing Side East Beach att de hade vattenrutchebanor. Hela familjen älskar att åka vattenrutchebanor. Men vill man ha en lugnare semester är sunwing Side East Beach uppdelat i två delar och har  en lugnare sida också med pooler. 

   
             Vi hamnade faktiskt först på den lugnare sidan med härlig pool och havsutsikt. Men bytte senare till den andra sidan, eftersom vi ändå hängde där nästan hela dagarna. 

   
   
Till Sunwing Side East Beach hör även en jätte fin egen Beach Club som jag skrev om tidigare. 

  
  
Sunwing Side East Beach har även tre olika restauranger på hotellet som är bra. På denna resan åt vi bara på Fino och Mehmets Kitchen, men tänkte att ni får läsa mer om den goda maten i ett annat inlägg. Buffé restaurangen skippade vi faktiskt  denna gången, då vi föredrar a la carte restauranger. Fördelen med Sunwing Resorts är ju att barn under 12 år äter gratis mat – verkligen en bra förmån och hur bra mat som helst. Variation och olika rätter att välja mellan. 

Sunwing Resorts kommer det att bli flera gånger. Nu är vi sugna att testa något nytt nästa år. 

Vi har ju redan besökt Sunwing Resorts på Rhodos, Mallorca, Cypern, båda i Thailand och båda i Turkiet. 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vår nästa resa går med Ving till Ocean beach club (Sunwing) på Kreta, det ska bli spännande. Jag håller helt med dig om att det är så bekvämt att resa till Sunwing/OBC efterosm där finns allt man behöver med barn så det blir en perfekt semester 🙂 Vi har tidigare besökt Sunwing på Gran Canaria, Side East, Cypern och i Makadi bay.

  2. Vår nästa resa går med Ving till Ocean beach club (Sunwing) på Kreta, det ska bli spännande. Jag håller helt med dig om att det är så bekvämt att resa till Sunwing/OBC efterosm där finns allt man behöver med barn så det blir en perfekt semester 🙂 Vi har tidigare besökt Sunwing på Gran Canaria, Side East, Cypern och i Makadi bay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *