Krabbfiske på Västkusten 

 
Sommaren börjar lida mot sitt slut. Än hoppas jag på många härliga soliga dagar. Dock längtar vi tillbaka till västkusten och alla härliga dagar med krabbfiske. Nästan varje dag på vår semester på västkusten var vi nere vid bryggan och fiskade krabbor. 

   
    
    
 
Vi är nog lika exalterade hela familjen. Vissa dagar får man ju fler krabbor än andra. Sen är vi snabba och i med dem igen, så de överlever. Kusinerna hade så kul, mini tyckte nog det var mest roligt att se på de små varelsena. 

   
   
Krabbrejset är nog det roligaste. Vi väljer ut en varsin krabba och ser vem som vinner. 

Vad jag saknar dessa härliga dagar. Kan inte riktgt förstå att det dröjer nästan ett helt år innan vi åker ner. Eller för att vara positiv kanske 11 månader. 

Insåg i år att det är mitt 9 år på västkusten och härliga ön Skaftö. Och många fler ska det bli. 

Hur har ni firat er sommar? Vad är ett måste för er på sommaren? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Krabbfiske på Västkusten, en klassiker! Vilka stora baddare ni har fått upp. Vi var i Varberg i juni förra året, då fick vi bara upp några små minikrabbor. Antar att det var lite tidigt på säsongen 🙂

  2. Krabbfiske på Västkusten, en klassiker! Vilka stora baddare ni har fått upp. Vi var i Varberg i juni förra året, då fick vi bara upp några små minikrabbor. Antar att det var lite tidigt på säsongen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *