Parken Zoo – Nöjespark

  
Parken Zoo i Eskilstuna har verkligen mycket att erbjuda. Både själva djurparken och dinosaurieutställningen skrev jag om igår, men nöjesparken får faktiskt ett helt eget inlägg. Den är verkligen perfekt för en 5-åring eller en som är 120 cm och får åka allting. Men man får även åka nästan alla karuseller med en vuxen. 

   
   
I helgen var det nästan ingen kö heller så karusellerna kunde åkas om och om igen till min sons stora glädje. Han kunde sitta kvar i de flesta karuseller och var hur lycklig som helst. 

   
    
 
Barnens körskola fanns oxå så man fick göra sitt eget körkort efter godkänd uppkörning. Jätte roligt tyckte sonen. På ett par minuter tog man en bild, skrev in sitt namn och ut kom ett litet Parken Zoo körkort. Tur att det inte är så enkelt i verkligheten! 

   
   Bilder säger ju mer än ord och sonen fullständigt älskar karuseller och hade verkligen den bästa dagen på länge. 

  
Den numera traditonella årliga familjebilden också. Familjen som älskar att åka karuseller. 

Gillar er familj att åka karuseller? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Det hände oss oxå en ggr i parken zoo att kidsen kunde åka hur mkt de ville gång på gång ! det är toppen!!! Det minns de ännu kram kram

  2. Det hände oss oxå en ggr i parken zoo att kidsen kunde åka hur mkt de ville gång på gång ! det är toppen!!! Det minns de ännu kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *