Vinn Viaplay 3 månader 

Svenska sommaren visar sig inte direkt ifrån sin bästa sida. De senaste dagarna har det bara varit 13 grader och regn på västkusten hos oss. Så sitta inne och mysa och kolla på film när regnet öser ner är perfekt. Visste du att med Viaplay kan du även kolla på filmer du laddar ner offline?!  I mobilen och på surfplattan kan du spara det du vill se offline. Då kan du titta när det inte finns internet, perfekt inför långa bil-, tåg- eller flygresor.

Nu har FYRA av er chansen att vinna ett presentkort på 3 månader gratis hos Viaplay. 

(Presentkoden måste startas innan 31 aug – 15).
   

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 1 aug  23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Lisa Ö, Annika, Emilia & Elga

STORT GRATTIS!!!

***********************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

18 kommentarer

 1. Jag vill vinna för att både jag och min fru är sjukskrivna och har lite att göra som vi fixar att göra, så Via Play vore perfekt att ha! 🙂

  Delat på min facebook 🙂

 2. Jag vill vinna för att både jag och min fru är sjukskrivna och har lite att göra som vi fixar att göra, så Via Play vore perfekt att ha! 🙂

  Delat på min facebook 🙂

 3. Jag är sjukskriven om kommer vara det ett par månader till minst och jag behöver något att roa mig med helt enkelt.
  Testar gärna viaplay för att se deras utbud och hur det fungerar.

  Delar på facebook med mina vänner!

 4. Jag är sjukskriven om kommer vara det ett par månader till minst och jag behöver något att roa mig med helt enkelt.
  Testar gärna viaplay för att se deras utbud och hur det fungerar.

  Delar på facebook med mina vänner!

 5. Vore toppen att få testa Viaplay under dessa trista regniga ”sommardagar” + offline-tjänsten vid längre kommande höstresa med tåg och dålig mobiltäckning!

 6. Vore toppen att få testa Viaplay under dessa trista regniga ”sommardagar” + offline-tjänsten vid längre kommande höstresa med tåg och dålig mobiltäckning!

 7. Skolan börjar om lite drygt en månad och sommaren har ju inte visats sin bästa sida. För att handskas med den annalkande studieångesten vill jag nu bara bulla upp mig framför teven, tröstäta, trösttitta och tröstgråta lite. 🙂

  Delat på Facebook.

 8. Skolan börjar om lite drygt en månad och sommaren har ju inte visats sin bästa sida. För att handskas med den annalkande studieångesten vill jag nu bara bulla upp mig framför teven, tröstäta, trösttitta och tröstgråta lite. 🙂

  Delat på Facebook.

 9. det skulle va fan kul att vinna. jag har försök att skaffa det men jag får inte av mina föräldrar :(.

 10. det skulle va fan kul att vinna. jag har försök att skaffa det men jag får inte av mina föräldrar :(.

 11. Skulle vilja kunna mysa och kika på film med sonen de regniga dagarna den här sommaren. Såklart leker vi först å tittar på tv sen 😉

 12. Skulle vilja kunna mysa och kika på film med sonen de regniga dagarna den här sommaren. Såklart leker vi först å tittar på tv sen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *