Vinn en personlig tavla

Inför sonens 5-årsdag ville jag hitta på personliga presenter, så en av dessa presenter blev en fin personlig stjärnposter om sonen från Love Hearts Design. Den pryder nu hans vägg väldigt fint. 

Nu har en av er möjligheten att vinna en valfri poster ifrån Love Heart Design. 
  

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom  21 juli  23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev; 

# Frida E

Stort grattis!!!!! 

****************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

6 kommentarer

  1. Jag är gärna med. Lillan fyller 1 år nu i september och det vore fint att fira hennes första år med en tavla. Det är något som kan följa med henne när hon blir äldre. Jag har tyvärr inte Facebook.

  2. Hejsan,

    Jag skulle vilja vinna en tavla till mitt kusinbarn. Deras pojk döptes för en vecka sedan och dessvärre kunde inte vi närvara eftersom det var samma dag som vi åkte iväg på semester. Dom har nyligen flyttat till Sverige från Australien så det skulle vara extra kul att ge en sådan här fin och personlig present.

    Hälsningar Frida

  3. Hej Liniz, du brukar avsluta dina tävlingar tidigare än en månad så jag undrar bara om du har glömt bort denna? Kram Frida

  4. Hej Liniz, du brukar avsluta dina tävlingar tidigare än en månad så jag undrar bara om du har glömt bort denna? Hälsningar Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *