Sommarlovskryssning med Birka Cruises 

 
Igår kväll kastade vi loss med Birka Cruises och åkte iväg på en Sommarlovskryssning. Det har blivit en tradition för oss och detta är tredje sommaren vi åker iväg med sonen på sommarlovskryssning. Han älskar det, då de har ett brett urval av roliga aktiviteter för barnen. 

   
  
Vi bokar nästan alltid en lyxhytt med dubbelsäng och en bäddsoffa som passar bra för oss som är tre personer. Sen ingår det alltid en flaska bubbel vilket är lyxigt. Så vi sitter alltid och njuter av ett glas bubbel i hytten och njuter av den vackra utsikten i Stockholms Skärgård innan middagen. 

   
 

Vi avnjöt en riktigt god kryssningsmeny bestående av 3 rätter till middag. Både mamma och jag valde en vegetarisk förrätt och stekt röding i smörsås till huvudrätt. 

 Till dessert blev det en riktigt god chokladmousse bakelse som var riktigt utsökt god. Tyckte formen var riktigt häftig. 

  
Sonen åt ifrån deras barnbuffe och valde köttbullar med pommes till varmrätt och en klassisk gudomlig maräng sviss till dessert. 

 
Restaurang Companiet tycker jag helt klart är den bästa restaurangen på båten. Båte god mat och trevlig personal. Jag ser redan från emot lyxfrukosten vi strax ska avnjuta där. 

  

Kvällen fortsatte i familjeanda och vi hängde på i Biankas kryssningsprogram och var med i familjekampen och på minidisco innan vi gick och lade oss. 

En riktgt trevlig kväll och nu väntar en heldag med massa skoj! 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *