Vinn VIP Biljetter till Måns Zelmerlöw på Parken Zoo

Den 12 juli kommer Måns Zelmerlöw till Parken Zoo i Eskilstuna . Min son skulle älska att se Måns, då han älskar Heroes, men dessvärre kan vi inte åka dit då. Måns sommarturné heter The Heroes Tour och är riktad till ”riktiga hjältar”; de som står upp emot mobbing och utanförskap, så för att tävla Berätta om något hjältemodigt du har gjort i din vardag?
Nu har EN av er chansen att vinna allt detta ingår VIP-inträde;

Inträde för hela familjen till djurpark & nöjespark, åkband på alla attraktioner, inträde till helt nya Dinosaurieutställningen, konserten med Måns Zelmerlöw, samt matbiljetter.

Måns Zelmerlöw till Parken Zoo 12 juli med The Heroes Tour

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt berätta om något hjältemodigt du har gjort i din vardag?

Tävlingen pågår tom  25 juni 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev;

* Ida T

STORT GRATTIS!!!

******************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

14 kommentarer

 1. Jag kommer att dela denna underbara tävling på min FB sida (Ewa Svedmarker)

  Det mest hjältemodiga jag har gjort som jag är MKT stolt över dessutom. Är nog att jag genom mitt bloggande om att leva i osunda relationer fått respons av en kvinna som vågat lämna sin våldsamme man. Hon skrev att hon tack vare mig hade vågat ta steget och fått modet att lämna en osund relation. Jag kände en enorm värme och lycka! För som jag brukar säga: Om det så mycket som hjälper En kvinna att lämna en icke sund relation så har jag iaf hjälpt en.
  Och hon var ett bevis på att jag hade lyckats. Guld värt!!!

  Kram

 2. Min äldsta dotter Anne-Sofie är min hjälte. Hon rycker in i alla lägen när någon blir orättvist behandlad, tröstar när nån är ledsen och hjälper dem små. Hon har varit sån alltid och jag är så stolt över henne.
  Vi vill gärna tävla om att få se Måns (Han som sjunger ”time” som vår 2-åring säger…Heroes of our time…Det är det ordet hon fastnat för och älskar.)
  Delar självklart på FB i mitt namn Kathrine Pettersson Sjörup 🙂

 3. Skolan ringer och meddelar att S har varit med i en incident i skolan och skrapat upp kinden då han blivit nerslagen i en grushög av ett gäng killar på skolan som retat honom för tjockis och bla kallat honom Hulken.( Mobbningen hade pågått hela höstterminen i 0:an)
  Rastvakterna hade sett incidenten och när de skulle gripa in såg de hur S reste sig ur grushögen , ställde sig upp och högt tala om för killarna som retades och slogs att de minsann gjorde fel, att de var elaka och att man inte får retas och slåss.
  Min S då 7 år hade fått nog av mobbningen , stod upp för sig själv och alla , precis alla på skolgården inom hörhåll blev tysta och killarna som hade förväntat sig att S skulle slå tillbaka började skruva på sig och var plötsligt inte så tuffa.
  Efter det var det ingen som gav sig på S igen och barnen i skolan fick sig en tankeställare.
  När jag hämtade S den dagen fick jag höra från barn i olika årskurser om hur modig S hade varit och att han var en riktig hjälte. My Hero!
  Allt vi pratat om hemma om alla likas värde, alla tårar vi torkat , alla svar på Varför? Att det är de som mobbar som gör fel osv …
  Så står S uppför sig själv och många andra barn på skolan som efter den dagen vågade berätta hemma om vad de råkat ut för i skolan oftast när inga lärare ser eller hör och skolan började aktivt arbeta mot mobbning när det kom upp i ljuset.
  We are the heroes of our time…. Och pratar och lyfter fram allas lika värde.
  Delar på Facebook som Annika Mariette Safakho.

 4. Jag delar tävlingen på FB i Isabelle Wallén.

  Jag tänker främst på mina barn som är riktiga vardagshjältar. De både har en fantastisk empatisk förmåga. När min dotter hade sista samtalet på förskolan så berättade pedagogen att min dotter är en ledare fast på ett bra sätt i leken. Hon ser alla barn och ser till att alla får vara med. Hon är den som är där och styr upp det hela fast på ett positivt sätt. Samma med min son, han månar om alla sina kompisar och eftersom han vet väldigt mycket kring de flesta barnen på skolan så kan han agera om de skulle vara något, innan någon behöver bli ledsen. Jag själv är likadan 🙂 bara för en vecka sedan ringde det en gammal dam till mitt jobb som hade ringt fel. Hon berättade att hon var så förvirrad och tänkte lägga på men jag höll henne kvar och gjorde allt jag kunde för att hjälpa henna. Hon avslutade samtalet med att tacka så otroligt mycket.

 5. Vilken fin tävling, detta skulle familjen gilla :), något hjältemodigt jag har gjort, finns en hel del men det måste vara när jag mitt i natten åkte och hämtade sonens kompis som hade rymt hemifrån och var osams med sin mamma och gav henne nåt att äta och satt och pratade hela natten kram/Diana

 6. Måns är min sons stora idol och högsta önskan är att få se honom live.
  Därför vill jag berätta om nåt hjältemodigt som han faktiskt har gjort.
  Noah är 5 år och går på dagis och en dag när han och en kompis lekte i skogen kom en av tjejerna från grannavdelningen och ville vara med. Kompisen som Noah lekte med sa att hon inte fick vara med och tyckte att dom skulle få vara ifred.. Men då sa Noah ifrån och talade om att så får man inte göra, alla får vara med! Hans egna ord: ”Vi struntade i vad han sa och lekte istället”

  Håller tummarna hårt!

 7. Jag delar på min FB!

  Helt ärligt så kan jag inte riktigt komma på något hjältemodigt som jag gjort. Men jag kämpar varje dag, för att vara en hjälte för mina barn. Jag gör verkligen allt jag kan för att dom ska se upp till mig och att jag får vara deras hjälte. För det är mina barn som är mina hjältar, och jag vore absolut ingenting utan dom! ☺️

 8. Hej!

  Det mest hjältemodiga jag har gjort är under min egen skolgång när jag en dag tröttnade på att bli retad för min utländska bakgrund. Under en längre period hade jag blivit kallad för saker, blivit fånad för mina kläder och mitt namn och fått ta emot kränkningar. En dag tröttnade jag och tog mod till mig på rasten, jag mötte min plågoande öga mot öga och talade om för honom vad jag egentligen tyckte. Efter det fick jag vara den jag var med min identitet och en ny styrka!
  Min tillväxt på insidan kunde ingen se men jag kände den och det räckte för mig!

  Våga stå emot och våga stå för, det är hjältemodigt!

  Ha en fin sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 9. Har delat på fb (Helena Bergman)
  Vi flög till Paris för några år sedan. Jag, min familj och min mamma och hennes man. Helt plötsligt så ramlar en tjej ihop ner på golvet i flygplanet. Flera av oss försöker hjälpa till och några ropade och frågade om det fanns någon läkare ombord. Då hör jag en röst snett bakom mig som säger lågt ”jag är läkare men är faktiskt på semester”. (han gjorde inget) Helt otroligt, så kan man ju inte säga/göra. Min mamma som hörde läkaren säga detta blev arg, hon är sjuksyster och rusade genast upp och fram till tjejen, kollade att hon andades, konstaterade att hon endast svimmat och inte fått några skador. Bad om vatten och gav tjejen när hon kvicknat till. Så ja min mamma var en slags hjälte under flygturen.

 10. Oj vad svårt, men det måste nog vara första gången på min praktikdag, jag 19 år kom till min praktikplats pch ser ett barn bli mobbat. Alltså min första dag, helt ny i srbetet. Ser flera lärare gå förbi, de tittar på det som händer men gör inget. Hörde någon sa att jag har ju redan slutat. Jag vart så arg, det är inte ofta jag blir det tog saken i egna händer. Gick sedan upp till rektorn och berätta min version, och jag gjorde skillnad och vart tackar för jag var så modig. Jag är stolt över mig själv, just då just där gjorde jag bara det som kändes rätt det är såhär i efterhand ca 10 år efter man inser att jag var faktiskt modig och en hjälte.

 11. Igår fick mina barn mikropizza till middag, utan en enda grönsak, och idag var de uppe till alldeles för sent och tittade på tv. Jag är alltså absolut ingen supermamma ur alla aspekter, men jag tycker faktiskt att jag är hjältemodig i och med att jag varje dag kämpar för att de ska växa upp och bli snälla killar och så småningom män. Jag byter inte kanal när svältande barn visas på tv även om det hade varit det enklaste många gånger, utan vi pratar om att många har det så mycket sämre än oss. När det har hänt att de blivit retade för något i skolan så pratar vi om det också, om vikten av att inte göra likadant tillbaka, och varför vi alltid måste bry oss om varandra. Vi pratar om hudfärger och hårfärger, att allt sånt inte spelar någon roll för vilka vi egentligen är.
  Ibland tar samtalen tid, lång tid, och det hade varit så mycket lättare att låta en del bara vara. Men det känns så in-i-märgen-viktigt för mig att uppfostra dem med snällhetens förtecken – för det är vad som alltid vinner i längden, att vara snäll. Så jag prioriterar det framför allt annat.
  Jag kommer inte vinna några priser för mest näringsrika kosten och flest hembakta bullar härhemma, men jag känner mig som en hjälte när jag tänker på att jag faktiskt gör vad jag kan för att lära mina barn vänlighetens väg.
  Snällhet sprider sig, och är något som behövs så innerligt mycket överallt – på våra skolgårdar, på våra arbetsplatser, ja, överallt där vi människor möts.

  //ida
  som har delat inlägget på FB i mitt namn ida thunberg

 12. Jag tar mer än gärna med dottern och tittar 😉 Lyssnar på Måns han är en superduktig artist och vi gick minst en gång varje sommar och tittade på allsång på Skansen när han höll i det han är så mångsidig och ett väldigt trevligt ögongodis, en riktig svärmorsdröm 🙂 <3

 13. Hej Lina!
  Jag såg att min kommentar inte blivit godkänd än, men jag hoppas jag ändå är med och tävlar i din fina tävling
  Vad härlig er kryssning verkar, roligt att göra något tillsammans tre generationer
  //ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *