Kalas kalas kalas

 
Sonen har blivit firad i massor. Såklart vi firade på hans födelsedag igår, men då var vi bara familjen hemma som firade. Men förra helgen hade vi även ett till kalas en eftermiddag / kväll med lite grillning och tårta för Oscars vänner med familjer. 

   
  


  

Förra helgen var det ju verkligen sommar värme och riktigt härligt att sitta ute på kvällen så vi hade kalaset på vår innergård. Oscar bjöd in sina vänner  Elias och C-W, som han leker mest med utöver kompisarna på förskolan. 

   

  

  

  

 

Fiskdamm är alltid roligt och uppskattat. I år bestämde jag mig för att inte bara stopps i godis utan valde ett nyttigare alternativ med Castus stänger som O älskar. Det är en fruktstång som är gjord på bara frukter och ett perfekt snacks. Sen en varsin Lipsmacker. De var riktigt populära. 
   

 

Söta lilla Ella fick sin första Lipsmacker med Elsa & Anna på och var riktigt nöjd hela kvällen. 

  

Lite gott rosé från Drostfy-Hof blev det oxå för oss mammor & pappor. Både jag och Jenny gillade vinet starkt. 

Nu har vi nog kalasat klart för i år. Det är riktigt roligt med kalas tycker jag, som både älskar att baka och förbereda allt. 

Nu dröjer det ju ett helt år igen. 

Gillar du att ha kalas?  

Spana också in

3 kommentarer

  1. Så roligt att se Elias! Adam pratade om sin kompis från Danmark i går faktiskt.

    Härligt att kalasfira i flera dagar! Om inte allt för länge har vi också en 5-åring in da house 🙂

    Kram R

  2. Va mysigt med kalas! Jag älskar att fixa och planera för kalas, så roligt 🙂 Vi har precis avklarat sonens släktkalas och barnkalas, dottern fyller år i Januari så nu blir det lugnt på kalasfronten ett tag här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *