Sommaravslutning på förskolan 

  

Igår hade de sommaravslutning på sonens förskola och de sjöng fina sånger och vi hade picknick med oss. Verkligen jätte gulligt när en förskola sjunger sånger. Men det var ju dessvärre inte världens bästa väder… Mulet och kallt… Typiskt svensk sommar eller? Jag tog på mig en sommar klänning för att försöka få lite mer sommar känslor. Men frös bara… 

 
Det är i alla fall riktigt mysigt med sommaravslutningar. Ett helt år har gått sen sist och jag kan inte riktigt förstå att sonen bara har ett år kvar i förskolan. Man märkte på barnen hur roligt de tyckte att det var att föräldrarna var med. 

 
En hel mysig eftermiddag men kallt… Nu går sonen ett par veckor till innan det är dags för semester och lång ledigt. Vi har några resor inplanerade i sommar som vi ser väldigt mycket fram emot. 

Har ni haft sommaravslutningar ?  

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *