Vinn en hotell natt på Nordic C Hotel 

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och kanske några av er planerar in några dagar i Stockholm under sommarlovet. Ett hett tips är att boka in en eller ett par nätter på Nordic C Hotel mitt i stan och även besöka Ice Bar by Icehotel Stockholm med barnen. Vi var där på Sportlovet med familjen, men jag gissar det är ännu häftigare att gå in en solig sommar dag.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut presentkort med EN hotellnatt på Hotell Nordic C och entré till Ice Bar för två vuxna och två barn som gäller under perioden 18/6 – 16/8-15.

DSC00076

 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom  12 juni 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev;

* dianasdrömmar

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

47 kommentarer

 1. Men det här vill jag vinna :), skulle ta med någon av sönerna i sommar på en heldag på Gröna Lund och avsluta med en drink i Ice bar och en härlig natts sömn på Nordic C, håller tummarna och delar förstås på fb kram Diana

 2. Perfekt lyx på min föräldraledighet innan pappan tar över här hemma. Vore härligt att vinna detta och överaska min familj. Perfekt vi som ev tar en sista minuten i sommar och gärna åker från Sthlm.

 3. Jag har delat på Facebook – Elina Volanen.

  Både jag & sambon fyller 30 år här i juni så det hade verkligen varit den perfekta 60-års presenten till oss både, men framför allt till sambon som behöver lite miljöombyte (bor i Boden) och bara koppla av, för som egenföretagare jobbar han i princip hela tiden och jag hade verkligen inte tackat nej till att få rå om, skämma bort och bara mysa med min andra hälft. Nu håller jag tummarna stenhårt och hoppas få överraska sambon rejält, för annars är det faktiskt han som oftast brukar stå för överraskningarna ✊✊

 4. Åh – helt grym tävling, jag vill vara med!
  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

  Jag och maken har bara en vecka ledigt samtidigt den här sommaren vilket såklart suger – men då skulle vi ju vilja göra något extra kul tillsammans just den tiden och ett besök i huvudstaden med allt vad det innebär vore ju en perfekt sommaraktivitet för oss och vi skulle ju GÄRNA testa på att bo på detta häftiga hotell!

 5. Men så härligt det skulle vara att få ta med familjen dit! Vi har faktiskt inga semesterplaner alls i sommar då maken ska ta körkort, så en liten minisemester inne i staden skulle ju vara toppen. Kombinera det med skansen, grönan eller något annat kul 🙂
  Håller tummarna och delar på FB, Jeanette Santesson
  Kram

 6. Men snälla, jag orkar inte med ett regnmoln till. Jag och familjen behöver sol och värme och få lägga undan vinterkläderna. Vore kanonkul att få överraska de med det på semestern och en dag på Djurgården. Kram

 7. Tänk bara att få slippa vardagssysslorna för en dag. Att få njuta med familjen på ett coolt hotell. Äta gott, uppleva staden och sova ljuvligt. Från att ha varit ute en varm sommardag till att besöka Ice Bar – vilken häftig upplevelse! För att inte tala om hotellfrukosten, som är det bästa 🙂 Har delat på fb (Helena Bergman)

 8. ååå så lyxigt att kunna minisemestra hela familjen (tja sista barnet skulle vi få lösa med ett extra eller större rum, men det skulle ordna sig ) – lyxpris! För att jag vill visa mina barn MER av Stockholm och på det här viset få 2 citydagar. För att min dröm är att uppleva Kiruna och ishotellet men det här i alla fall är en förnimmelse av det

 9. Men va skoj!!! Dit skulle vi gärna vilja åka och frysa lite =) Så skönt att sedan få lyxiga till det en hotellnatt och hotellfrukost…..

 10. Åhhh detta behöver mommie efter en sjukt slitsam vår på jobbet och en tuff sommar som kommer! Två ungar dessutom! Men vi försöker hitta på roliga saker emellan och detta vore ju bara för grymt!! Hoppas hoppas hoppas!!!!!!

 11. Är så stressad efter maj månads alla måsten så jag behöver chilla lite. Kylas ner, slappa, finna ro, umgås… Is i lagom form med hela familjen vore helt perfekt!

 12. Jag delar i
  Mitt namn Madeleine Blomqvist! Jag tävlar för jag är så nyfiken på denna bar och det vore ett spännande utflyktsmål med all denna is! Det verkar superhäftigt med dessa kontraster som det nog (förhoppningsvis) blir under sommaren som vi så längtar efter! (Får vi en sommar i år säg!?)

 13. Norrbottning som ska till storstaden i sommar med familjen. Barnens första besök. De är så pepp!
  Det här hotellet, alltså – det känns ju nästan som hemma, med en form av ishotell och allt.
  Vad lyxigt det vore – och en riktig upplevelse! Klart mycket lyxigare än det vandrarhem vi kikat på hittills. Håller tummarna och delar, Kristina Karlsson.

 14. Håller tummar och tår att jag vinner detta!
  Tid är det viktigaste och att få vara med sin familj, speciellt när det finns sjukdom inblandat.
  Namn: Tessan Sjölin, delat på fb.

  Kram

 15. Wow, vilken tävling! Jag är självklart med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här toppen priset och lyxa till det med något härligt till mig och dottern i sommar. Vi har egentligen ingenting direkt inplanerat i sommar, förutom att jag ska jobba på Bråvalla Festival och att dottern ska på Stadium Sports Camp under tre dagar. Vore därför pricken över i:et att få vinna ett sådant lyxigt äventyr till oss båda, så vi fick chansen att komma i väg på lite äventyr vi också då risken är stor att vi annars blir kvar hemma hela sommaren.

  Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 16. Åh tänk att få turista i sin egen stad och särskilt bo på ett hotell jag aldrig bott på förut. Jag älskar att bo på hotell så denna vinst skulle vara den ultimata vinsten för mig som fyller år i sommar, tänk att få ta med familjen på hotellövernattning i samband med min födelsedag 🙂

  Kram Camilla F

 17. Vilken helt underbar vinst, jag har bott på hotellet och skulle mer än gärna bo där igen och att bjuda med mig dottern som nu tar studenten in i isbaren vore ju en härligt studentöverraskning, 🙂 vi skulle göra Stockholm osäkert med shopping, lite spabesök och till skansen såklart som är en stående favoritsysselsättning i Stockholm, det tröttnar man aldrig på 🙂
  Jag har självklart gillat Delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg, och håller verkligen både tummar och tår så min fina flicka denna härliga överraskning får 🙂 <3

 18. Wow!! Vilken häftig upplevelse detta skulle vara. Jag känner inte alls till detta hotell och vi som haft lite planer på att besöka Stockholm något i sommar. Barnen skulle bli väldigt överraskade och glada Delar på FB

 19. Åh detta vill jag vinna 🙂
  Då man sällan är iväg hela familjen <3 – en toppen överraskning vore ju detta. Sen att man dessutom inte känner till hotellet, är ju spännande bara det 😉

  Jag delar på Facebook – Malin Persson

 20. Efter en jobbig tid för hela familjen då barnens älskade mormor gått bort hade det varit helt fantastisk att då göra något riktigt roligt tillsammans.

 21. Åååh vilken drömvinst!
  Jag har länge velat besöka Nordic C och Ice bar,
  och barnen skulle ju verkligen älska det!
  En härlig minisemester tillsammans är vad vår familj behöver efter en tuff tid med sjukdomar och tråkigheter.

  Delar på FB (Lisa Öberg)
  och hoppas hoppas

  Kram!

 22. Ett besök i vår vackra huvudstad, skulle göra en lantis superglad. En övernattning på flotta Nordic C, skulle ju vara en riktig succé! Spännande Ice bar, snacka om ett oförglömligt minne! Hela grejen skulle jag med förtjusning bevara i mitt sinne! 🙂
  Länkar delningen till min sida och hoppas nu på jättetur!
  Soliga hälsningar
  Anna Jonsson

 23. Hejsan,

  Vilken tävling du har! Kan nästan bara säga WOW 😀
  Jag skulle vilja resa till Stockholm med min tonårsdotter som börjar på gymnasiet till hösten för jag är SÅ otroligt stolt över henne. Det är jag givetvis alltid men hon har gått ut med toppbetyg, tränar Volleyboll 4 gånger i veckan och jobbar dessutom på söndagarna. Hon är en otrolig driven och självständig tjej som jag önskar belöna och Stockholm är en stad hon har velat besöka i så många år så det skulle bli en fantastiskt överraskning det här 😀

  Sedan bjuder jag även med en annan vän med barn i samma ålder som också behöver ”komma bort lite” , det är som att slå två flugor i en smäll <3 Håller tummarna för turen nu 😀 Kram Frida Elmgren

 24. Familjen har ingen semester ihop i år. Men EN svalkande natt har vi nog tid med. Och kan behövas, Hoppas på tur!!!

 25. woow vilken vinst – speciellt för oss som har som enda plan att vara HEMMA hela semestern !
  Jag vet dock att Viggo DRÖMMER om ett besök i huvudstaden ( efter förra årets besök på Grönalund )
  Så jag håller tummarna för tur nu !

  Delar på Fb – Michaela Ambjörnsson

  Kram

 26. Delar på Facebook som Jessica Olofsson.
  Åh vad jag skulle vilja vinna detta till min pappa som just kom hem från sjukhus efter en vecka med akut blodförgiftning. Han skulle behöva komma iväg från vardagen för ett ögonblick.

 27. Detta vore ett fantastiskt sätt för oss att börja sommaren på! Vi skulle även få fira mannens nya jobb efter två år i skolbänken! Håller tummarna för en upplevelse av kyla och värme
  Delat och gillat i mitt namn!

 28. Att vara småbarnsförälder för tre små barn är i lätt. Och det förstår jag utan att ha egna
  barn :). Men åh vad jag skulle vilja vinna denna fina övernattning och ge till min syster
  och svåger. Vet ingen som skulle bli gladare än jag, eller ja, kanske de :).

 29. Ingen semester med familjen ihop i sommar, men enstaka dagar ska vi iallafall ha ihop! Och med en 5-åring som inte vill ha värme, skulle denna upplevelse vara fantastisk!

  //anna

 30. Vi vill vinna en hotellnatt på hemmaplan. Maken slet av hälsenan i påökas och således fick vi ställa in våra planer på fjällresa i sommar eftersom han inte kan ta sig särskilt långt med en icke fungerande fot. Således inga semesterplaner vilket gör att denna övernattning skulle komma perfekt till pass. Att vi inte besökt isbaren tidigare gör det ännu mer till en perfekt dagsutflykt för familjen där barnen älskar att uppleva nya spännande saker!

 31. Har delat tävlingen på facebook som Daphne Alice.

  Jag vill vinna för att jag och min sambo skulle behöva skämmas bort. Vi har tyvärr inte råd att åka någonstans denna sommar eftersom han pluggar och jag är sjukskriven, men en natt på detta fina hotell skulle verkligen vara helt underbart!

 32. Jag är jättegärna med och tävlar om denna underbara vinst. Har delat på facebook, liselotte andersson. Vill vinna för jag vill verkligen åka till Stockholm i sommar, och vinner jag så blir det naturligtvis en resa dit.

 33. Åh vilken toppentävling, jag skulle så gärna vilja vinna och ta med de två äldsta barnen som behöver komma iväg och göra nått skoj och spännande med mig

 34. Åh! Jag delar på FB! Skulle vara guld värt att vinna detta då semesterkassan är lite lätt begränsad så här i sluttampen på föräldraledigheten! Håller tummarna riktigt hårt!

 35. Jag delar på Facebook under Jonna Persson. Det skulle vara en häftig semesterupplevelse samtidigt som man kan upptäcka Stockholm!

 36. Det här vore ju en dröm i sommar. En upplevelse innan vår dröm av barn nr.3 kommer om 4 månader.
  Hoppas och drömmer!
  Har självklart delat på min fb.
  Kram Kathrine

 37. Va vore en bal på slottet…
  Dit kommer vi aldrig, men en natt på hotell skulle vara underbart. Få sova en hel natt, utan att springa upp som en jojo till tvillingarna. Få vakna av sig själv utan barnskrik, nerbajsad pyamas, sur karloch vällingsprut på tapeten. Å sen få äta frukost ifred, eller frukost överhuvudtaget vore bara de värsta lyxen.
  Jag skulle ta med min man (för att hålla kärleken vid liv) och mina äldsta barn (för att dom behöver lite egentid utan skrikande tvillingar)

 38. Alla som har ungar känner till hur det är, vuxna är nördar och bara till besvär. Vilken dröm att få resa, nördar tillsammans med ungar gud ske pris och bara lämna vardagen en stund och uppleva något nytt- tillsammans naturligtvis.

 39. Vem vann? Har letat igenom bloggen varje dag, men inte sett något, vill inte missa om man nu skulle haft turen att vinna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *