Vinn Big Hero 6 på DVD

Nästa vecka den 8 juni har Big Hero 6 sin premiär på DVD, en härlig Walt Disney klassiker som O har sett flera gånger. Nu kan vi äntligen se den hemma också flera gånger och inte bara på bio.

Nu har även TRE av er möjligheten att vinna Big Hero 6 på DVD.

 

BigHero6_DVD_3D_se

 

©Disney

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom  9 juni 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev;

* Isabelle B, Charlotta & Eva G

STORT GRATTIS!!!

******************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

12 kommentarer

 1. Vi bara älskar film här hemma, men har ännu inte tittat på denna som har fått så bra recensioner. Därför hoppas jag på vinst så jag kan överraska mina godingar här hemma med filmys i detta ruskiga sommarväder! Jag delar på Facebook i mitt namn Charlotta Csilla Sjöberg. Hoppas!
  Mvh
  Charlotta

 2. Mitt kusinbarn är ett stort fan av Big Hero. Jag skulle bli så glad om jag vann denna DVD till henne. Jag delar detta inlägg på facebook under mitt namn Klaudija Martinovich.

 3. Hej

  Är gärna med och tävlar om denna underbara film. Risken är väl stor att denna sommar regnar bort med tanke på hur våren varit. Hade varit perfekt attha Big Hero 6 att sitta och titta på under regniga dagar då lek, bus oc bad i pool och sjön i inte lockar. Har delat på fb. Mvh Eva

 4. Skulle vilja vinna detta till mina söner då dom har sagt flera ggr att dom vill se filmen och det är lite roligare att äga filmen och ta med den när vi ska besöka deras mormor som ej har nät.

 5. Gillar delar på FB,Eva Flood

  Vill den vinna var på bio med barnbarnet Vincent och såg den,och de andra 3 barnbarnen vill så gärna se den de med
  men passa inte då,så hoppas det blir filmvisning på dvd i stället

 6. Ååh, bästa barnvakten för en nyopererad som jag! Vi har sett den fyra gånger på bio och den engelska versionen går dagligen i vårt hem. Att få vinna den svenska dvdn vore lycka för oss båda.

 7. Sonen skulle bli överlycklig av att vinna denna film då vi inte hann iväg och se den på bio.

  Har delat på FB.

  Hälsningar Emma Gustafsson

 8. Jag vill vinna till min systerdotter Selma som vill hänga med sin morbror och se filmen när hon är här och hälsar på oss.

 9. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här filmen till min dotter Alva. Vi såg filmen på bio och tyckte den var super bra. Vore underbart att få ha den här hemma så vi kan se den om och om igen.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *