Get Real Kids söker barn för uppdrag i fjällen

Jag hittade en spännande artikel som riktar sig till er som har barn från 6-12 år och vill åka till fjällen i sommar på en äventyrlig semester.

Get Real Kids söker barn för uppdrag i fjällen!

Svenska Turistföreningens projekt Get Real Kids söker 250-300 barn i 100 familjer med barn i åldrarna 6 – 12 år som med sina familjer vill vara med och utveckla ett barnkoncept för vandringsleder och fjällanläggningar. Alla friluftsintresserade familjer är välkomna att anmäla sig. Ingen fjällerfarenhet behövs.

Uppdraget går ut på att på egen hand upptäcka fjällen och ta del av det utbud som finns på och runt våra fjällanläggningar för att sen komma med idéer och förslag till framtida utveckling. Get Real Kids genomförs på fem destinationer i den svenska fjällvärlden med sommarfjäll som ger långa dagar och ljusa nätter. Familjernas uppdrag pågår mellan vecka 27 – 29 och ni kommer att vistas i fjällen mellan 5 – 6 dagar. Alla familjekonstellationer med högst två vuxna, minst två och högst tre barn är välkomna att anmäla sig. De fem fjälldestinationer som är värd för uppdraget Get Real Kids är STF Grövelsjön Fjällstation, STF Abisko Turiststation, STF Ramundberget, STF Saltoluokta samt vandringsleden mellan Nikkaluokta och Vakkotavare, där en del av turen går längs Kungsleden. Vi står för boende- och matkostnad för hela vistelsen. Resan till och från fjällen står familjen själv för. SJ erbjuder alla familjer som väljer att åka tåg minst 10-15 % rabatt.

ANMÄLAN KAN GÖRAS FRÅN 18 MAJ OCH ÄR ÖPPEN FRAM TILL DEN 26 MAJ    

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *