Regn, regn och åter regn

Regnet har bara öst ner de senaste dagarna, i alla fall i Stockholm.

20150518-124936.jpg

Så jag är verkligen evigt tacksam att jag investerade i ett nytt regnställ åt sonen nu till våren. För regna kan det ju göra såväl vår, sommar, höst eller vinter. Denna gången blev det ett marinblått ifrån Fred’s World.

DSC01161

För vem vet kanske blir det en regnig sommar (vilket jag såklart inte hoppas). Men det är lika bra att ha ett inför sommaren eftersom vi delvis kommer att tillbringa den i Sverige och svensk sommar kan man ju dessvärre inte lita på….

Vad har du för regnställ åt dina barn?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Grattis till finalplats!

    De vill inte ha regnkläder längre, möjligen en jacka, annars är det paraply som gäller 😉

    Kram N

  2. Inga regnställ – jag kör med en regnoverall från Stormberg, Tikkedal. HELT suverän, speciellt som de är stora i storlekarna så att även barn på 128-134 kan ha dem! 🙂 Min äldste är så lat att om han måste ha på sig byxa och jacka skippar han så gott som alltid byxan. Men får han välja själv väljer han oftast overallen. Dessutom kostar de bara 299 kr!

    http://www.stormberg.com/se/tikkedal-overall.html?nosto=nosto-page-category1#20427

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *