Vinn solskyddsprodukter från Nivea

Vårsolen har verkligen överraskat oss i veckan och ni glömmer väl inte bort att skydda er mot solens starka strålar? Nivea har kommit ut med två helt nya solaksyddsprodukter som nu EN av er har chansen att vinna. Det ena är protect & refresh solskyddscreme med spf 20 och det andra är en protect & bronze solskyddsspray i spf som ger en lite bronzing effekt dessutom. Perfekt inför nästa solsemester.

 

NIVEA SUN Protect & Refresh Refreshing Lotion_SPF 20_115 SEKNIVEA SUN INVISIBLE PROTECTION TRANSPARENT SPRAY SPF20 150ml Height: 15,5cm

 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 21 maj 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev;

* Christina F

STORT GRATTIS!!!

*********************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

28 kommentarer

 1. Klart jag är med i utlottningen 🙂
  Hoppas självklart på de fina Nivea solskyddsprodukterna, det är ett ,måste för mig nu att ha hög solskyddsfaktor så fort jag vistas utomhus då jag opererat bort en malign hudcancer på vristen ett stort hål går jag numera omkring med och ett fult stort ärr på låret där de tog hud för transplantation, 🙁 vet inte hur jag kommer att känna mig på stranden i baddräkt , för bada vill jag ju göra även om jag inte ska sola mera, men det är ingen fara för jag är så glad att röntgen svaren är positiva och säger att det inte spridit sig i kroppen så jag har liksom fått en andra chans och jag kommer att vara rätt om mitt skinn framöver 🙂
  Även om himlen är mörk och grå så skiner solen där bakom alltid ändå!! 🙂

 2. Ops!! 😉 Glömde skriva att jag delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.

 3. Detta vore ju toppen nu när man känner solen kommit och värmer ❤️
  Jag hoppas ju på massa sol i sommar, trist att bränna sig

 4. Hej! Hoppas vinna då jag ej har köpt någon ny för i år Nivea har jag inte provat på länge.
  Det kommer nog mer sol! Gillar på FB och delar.

 5. Skulle gärna vilja vinna detta kit då familjen åker till side i juni. Har valt ett hotell som du varit på och skrivit om här på bloggen. Hoppas jag blir lika nöjd som du var ang hotellet.

 6. jag har alltid varit superkänslig mot solen, blir röd och får alltfler pigmentfläckar med åren. Dessa produkter vore perfekta i sommar.

 7. Hej!
  Är gärna med.

  Jag har väldigt känslig hy och värre har det blivit sen jag
  började med blodtrycksmedicinen. När jag bara är en liten
  tid i solen bränner jag mig på en gång. Sist jag var brun var
  i 20 års åldern, nu är man 40 + och är oftast en blekfis varje
  sommar bara för att man aldrig brun längre. Så jag hoppas att
  få vinna dessa fantastiska produkter från Nivea. Vem vet kanske
  är de en hjälp på vägen.

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 8. Jag vill vinna till min mamma, hon glömmer ALLTID bort solkräm.
  Jag blir så arg på henne, då jag ser henne på somrarna, när hon sätter
  sig ute i solen. Får alltid påminna henne om hur viktigt det är att
  tänka på att skydda sin hud. Hon är uppvuxen på en tid då man
  inte tänkte på hudcancer som vi gör idag.
  Jag hoppas att jag får turen att vinna till henne + att en bronzer
  effekt gör att hon blir lite brun iallafall utan en massa sol.

 9. Gillat och delat på Facebook med namnet Lydia Sleyman.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann solskyddsprodukter för att jag tycker att det är viktigt att skydda sig mot solen.

 10. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Jag har väldigt ljus hudton och bränner mig lätt.Jag har testat flera olika märken, men fjol provade jag nivea av min mamma när vi var i Turkiet och det var den bästa krämen jag testat. Jag brände mig inte alls, krämen höll en hel dag fast jag svettades och badade.
  Jag kommer bara använda nivea, och hoppas på ett fint sommarbidrag.

 11. Hej hopp!

  Jag äter en medicin och smörjer mitt ansikte med en kräm pga den typiska tonårsaknen som tyvärr gör att jag har betydligt större risk att bränna mig. Just därför måste jag smörja in min kropp och speciellt ansiktet för att inte totalt bränna sönder mig i sommarsolen. Det är min motivering för att vina Niveas solskydd och skulle jag vinna slår jag klackarna i taket, springer sju varv runt huset och skrattar av ren glädje!!

 12. Ingen sommar Utan Nivea Så nu håller jag tummar och Tår, att jag detta fina kit från Nivea till sommaren Får Har delat på fb Pernilla Wamsjö

 13. Jag delar på FB som Katrin Sköldqvist, jobbar på en förskola och är för det mestadels ute hela dagarna, då bränner solen på och man glömmer lätt att smörja sej, bland lek & stoj, men detta solkit skulle göra susen både för mig & barnen 😉

 14. Detta vore helt underbart att vinna! Vi är en stor familj som bor på en ö. Så här behövs mycket solkräm när solen är framme! I synnerhet på sommaren! Vi är dessutom en NIVEAfamilj! Vi använde i princip bara deras produkter då de är prisvärda och mycket bra! Skulle gärna vilja testa dessa solskyddsprodukter!
  Mvh Sara
  Delat på min fb också! Sara Källström

 15. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här paketet. Nu börjar nämligen värmen komma och det innebär att det är hög tid att köpa på sig värmeskydd, och är det något jag är dålig på så är det att handla just värmeskydd (då jag dels har minne som en guldfisk, och dessutom tycker det är fasligt dyrt). Så en här fantastiskt vinst så att både jag och dottern är säkra i solen nu när sommaren är här vore verkligen guldvärt.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 16. Sommaren kommer med soliga dar,
  men ack så dåligt solskydd jag har.
  Jag vill inte gömma mig i en dunkel vrå,
  drömmer nu att jag bästa solskyddsfaktor ska få.
  Då kan jag gå ut i solens sken,
  utan att bli röd och lida men.
  Med Niveas fantastiska produkter skulle jag känna mig trygg,
  säkraste solskyddsfaktor för ansiktet, mage, axlar, ben och rygg.
  Gillar, delar & på min fb sida Christina Udd,
  trevlig helg önskar jag med detta kludd. 🙂

 17. Hejsan! Vilken härlig tävling, det påminner mig om att det snart är sommar.
  Jag har delat inlägget (Kristina Karlsson).
  Jag blir sällan sådär härligt brunbränd, utan snarare röd som en kräfta. Att använda solskydd till mina barn är ju en självklarhet, däremot har inte mina egna föräldrar skyddat mig på samma sätt- och som tonåring var jag inte lika klok som jag är idag ;-). Men sedan jag själv fick barn och började använda solskydd som ett gott föredöme ser jag en otrolig skillnad i mående hos min hud. Så därför hoppas jag på vinst, för att solskydd är numera en självklarhet för BÅDE mig och mina barn. Trevlig helg 🙂

 18. Hej
  Vill gärna vara med och tävla. Solcreme går det mycket av här hemma på sommaren. Grabben är lätt rötlätt så är nog med smörjandet. Köpt en ny pool som han nog kommer bo i i sommar så hade verkligen varit en hit att få vinna att solcremeskit. Har delat på fb.
  Mvh Eva

 19. Skulle vara toppen med dessa produkter. Jag köper bra solskyddsprodukter till barnen men glömmer alltid bort mig själv, så jag står alltid där och smörjer mig med barnens krämer 🙂 skulle vara trevligt med något som är till mig 🙂

 20. Jag är gärna med och tävlar om solskyddsprodukter, ljushyad och fräknig som jag är, så är det väldigt viktigt att smörja in och skydda sig ordentligt mot solen. Har delat på facebook, liselotte andersson

 21. Är jätte gärna med och tävlar! Vill vinna då jag är en rikitg rödtott, bränner mig ALLTID och därför gillar jag att testa nya produkter då jag använder ton av solkrämer under sommaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *