Castello Pop Up Store i Mood Gallerian

 

DSC01460

 

Castello Pop-Up Store öppnade upp förra veckan och kommer att finnas öppet där hela sju veckor i MOOD gallerian i Stockholm. Den turnerar runt och har precis kommit från New York och London och efter Stockholm blir det Australien. Under dessa sju veckor kan du till exempel äta en ostbricka som den ovan som vi blev bjudna på, så goda smakkombinationer att man dog lite. De små rödbetsbrioche på sidan hade färskost i mitten. För mig som är en ostälskare så var det här verkligen paradiset. Perfekt att bara poppa förbi och köpa med sig en massa goda ostar hem, eller gå in och köpa en ostbricka och ett glas vin.

DSC01455

 

DSC01457

 

DSC01458

Varför inte gå dit en onsdag för en Ost och Vin utbildning? De hade verkligen riktigt goda ostar och det fanns alla möjliga olika sorter.

 

DSC01463

 

 

DSC_0220

Bild lånad av Linda.

Jag, Linda och Diana hade en riktigt trevlig kväll på Castello Pop Up Store tillsammans med en massa goda ostar. Kan starkt rekommendera ett besök dit.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *