Goda Hamburgare på Griffinis Steakhouse

 

Arla bjöd in till en härlig kväll på Griffins Steakhouse för att lansera sina nya Castello Hamburgerostar – Castello Burger Blue (skivad blåmögelost) och Castello Burger Cheddar (skivad, smakrik cheddarost lagrad i minst 5 månader). Det är ostar framtagna för att passa perfekt på hamburgare och de passade såklart alldeles utmärkt på hamburgarna.

20150503-214826.jpg

 

Christian Hellberg som är grillexpert  hade tagit fram burgarna och pratade om burgare och Castello-ostarna

20150503-214842.jpg

Vi fick smaka 3 olika burgare:Högrevsburgare med baconmajonnäs och karamelliserad lök, toppad med Castello Burger Cheddar, Grillad viltburgare smaksatt med sidfläsk och timjan, enbärskräm och Castello Burger blue och en kycklingburgare toppad med Castello Burger Cheddar.

20150503-214906.jpg

 

20150503-214921.jpg

Till hamburgarna fick vi riktigt goda viner, blanad annat  : Gérard Bertrand Château L’Hospitalet.som serverades på Nobelmiddagen för två år sedan.

Dessa hamburgerostar kommer ätas flitigt hemma hos oss i sommar, min favorit är burger blue, faktiskt det enda jag vill ha min burgare då den är så smakrik och maken gör verkligen världens godaste hamburgare och med dessa ostar kommer de såklart bara att bli godare. Hamburgare är verkligen en av de enklaste och godaste sommar maten, bara att fixa i ordning och lägga på grillen.

Jag hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med Diana och Linda också.

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *