Vinn Tårtogram

Idag fyller Arla100 år och det har vi firat med en väldigt god tårta.

20150426-201741.jpg

Nu har TRE av er chansen att vinna ett varsitt Tårtogram. Men spana gärna in på vilka bageri som man kan hämta ut en tårta, så det finns ett nära dig.

Lämna bara ditt bästa kalas tips i en kommentar. Tävlingen pågår tom onsdag 29/4-15. Och vinnarna presenteras i detta inlägg några dagar efter.

**********

Vinnare blev;

* Petra, Jessica S & Jennie L

Maila mig era adresser på lina_g80@hotmail.com

STORT GRATTIS!!!

*******************

Spana också in

13 kommentarer

 1. åh vårat bageri ligger bara 5mins promenad från oss! 🙂

  Bästa kalastipset är att lägga stressen åt sidan. Det behöver inte vara 100 dekorationer, 20 olika kakor och 58 paket. Det viktigaste är stunden med dom man tycker om, så lägg pressen åt sidan, den ända som bryr sig om dekorationerna, alla dessa olika tårtor och kakor är egentligen vi själva, för inte kräver väl vi samma sak tillbaka när vi åker bort på kalas? 😉

 2. Mitt bästa kalastips är att duka med papptallrikar och muggar med något fint motiv på. Så skönt att slippa plocka med all disk efteråt.

 3. Mitt tips är att fokusera på det som är viktigt, att umgås o ha roligt. Låt gärna barnen vara med i förberedelserna. Planera innan så att man slipper stressa i slutändan. Njut så mycket det bara går.

 4. Mitt bästa kalastips är att servera smårätter eller plockmat, det passar bra på alla kalas 🙂 både små och stora gillar att plocka vad de vill ha och det är smidigt att kunna mycket innan.

 5. Bästa kalas-tipset om man frågar min blivande 5-åring är Teman! I år ska det vara Turtles och vi har redan kittat med påsar för lite karra, papptallrikar och servetter =)
  Ser att Gimobageriet har och det skulle jag dock vilja satsa på i Juni då min systerdotter fyller 2 år. Hon älskar go-fika och det gör vi med 😉 Håller hårt i tummen denna gång!!!

 6. Mitt bästa tips är att prata med ditt barn om hur hon/han vill ha sitt kalas. Planera tillsammans och låt barnet vara med och förbereda. Jag tror att min blivande femåring vet bättre än jag vad som uppskattas av hennes kompisar. Man behöver inte krångla till det för mycket….det enkla blir ofta lika bra.

 7. Mitt bästa kalastips är att göra en skattjakt. Rita en karta och ha lite godis man kan fylla i sin påse. Ha gärna flera stopp så att man inte tröttnar. Fungerar både inne och ute!
  Om jag vinner så är konditori Amarant i Torshälla närmast.
  Kram Petra

 8. Mitt bästa kalastips (barn som vuxen) är att tänka på detaljerna! Få ihop kalaset genom en röd tråd – utgå hela tiden från den när du planerar. Försök att få varje gäst att känna sig extra välkommen.

 9. Wow vad gott det skulle vara!

  Fyller snart år och jag är så nyfiken på Steinbrenner & Nyberg i Göteborg, har hört att deras tårtor ska vara delicious så att vinna ett tårtogram där hade verkligen varit superkul!

  Håller tummarna för fullt 😀
  Hälsningar Frida

 10. Wow vad gott det skulle vara!

  Fyller snart år och jag är så nyfiken på Steinbrenner & Nyberg i Göteborg, har hört att deras tårtor ska vara delicious så att vinna ett tårtogram där hade verkligen varit superkul!

  Håller tummarna för fullt 😀
  Hälsningar Frida

  P.s knas jag är, jag glömde ju mitt bästa kalastips. Mitt bästa tips är; håll det enkelt, det är när du börjar krångla till det som det har en förmåga att bli kaos 😉

 11. Är det ett barnkalas så låt barnen vara med och planera, kanske ha ett tema. Tema brukar vara väldigt uppskattat. Duka fram lite fika åt gången, blir det både glass, kakor, bullar, godis m.m. så får barnen ofta spel och häller i sig. Servera gärna frukt! Vi brukar duka fram lite åt gången och känna efter OM det behövs dukas fram mera eller ta ex glassen senare. Godispåsar delas ut när barnen går hem för att undvika sockerchocken och att barnen slarvar bort sina påsar.
  Vi brukar skriva ned ett antal lekar, men vill ej ha kalaset uppstaplat utan tar till lekar när vi känner att de har svårt för fri lek eller om alla inte får vara med.
  Håller tummarna, sonen fyller år nu i Maj och han älskar tårta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *