Skönhets Event hos Total Hälsa

 

I förra veckan bjöd Diana in till ett trevligt Sköhetsevent på Total Hälsa.

20150420-210608.jpg

Det bjöds på bubbel, snittar och mycket trevligt sällskap. Jag hade med mig min vän Helena till eventet också, så vi hade en riktigt tjejkväll.

 

DSC01148

 

Såna här lyxiga kvällar som går i skönhetenstecken älskar ju verkligen jag. Både trevligt att träffa härliga vänner liksom lära sig en massa nytt. Hade trevligt tillsammans med Diana, Helena, Nilla och Jessica.

IMG_6005

DSC01151

 

 

DSC01154

Total Hälsa är en skönhetssalong där du kan göra ansiktsbehandlingar, färga bryn och fransar men också fillers och en hel del andra spännande behandlingar.

DSC01153

 

IMG_6010

 

Man kunde även scanna sin hud – Dermascanner för att se hur huden mår.

Vi fick även kika på Fraxium 1550 Fusion  som används när man vill ha en effektiv och mer bestående hudföryngring och hudförbättring utan besvärande återhämtningstid. Behandlingen ger en kraftig stimulering av kollagen- och elastinbildningen och Fraxium 1550 Fusion kan dessutom användas på alla hudtyper och överallt på kroppen. Jag vann även en valfri behandling på Total Hälsa på en frågesport, så jag är lite sugen på att testa denna behandlingen.

Något annat de berättade om var IPL Cellox10 som reducerar röda ytliga kärl i ansiktet, rosacea, pigmentfläckar eller reducera hårväxt permanent.

Gillar du skönhetsbehandlingar?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *