Olaplex – perfekt när du vill få fint hårsvall

 

DSC01121

I veckan bjöd Olaplex in till en vårlig och trevlig lunch på OperaTerassen och presenterade sina härliga nyheter. Det bjöds på god sej med potatis och pestosås. Operaterassen är ju dessutom klassat som en av Stockholms bästa restauranger.

20150417-121622.jpg

Jag och Jenny var där och lyssnade på en mycket spännande presentation om hur bra Olaplex är. Det är en molekyl som förändrar allt och ja, jag har testat den ny och det stämmer verkligen. Mitt hår blev som nytt efter en tvätt…. Lent, mjukt och utstrålning. Precis vad en småbarnsmorsa behöver. Man har ju inte direkt tid att lägga ner så mycket tid på håret.

20150417-121733.jpg

Så här ser det ut när ett gäng bloggare är på ett bloggevent Mia Shopping fick en rolig bild av mig, Jenny och Atousa.

20150417-122155.jpg

Vi hade verkligen en riktigt trevlig och lunch och blev riktigt kloka. Så nu måste du fråga din frisör nästa gång om de använder Olaplex, du kommer att få ett mjukt och fint hår på direkten, trust me 😉

DSC01123

 

Spana också in

3 kommentarer

  1. haha !! Jag kan säga att även mamman i familjen tycker det är väldigt kul att studsa,
    så den kommer nog bli flitigt använd här i sommar !! 🙂
    Bra träning är det visst också…
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *