Helgmys igen…

 

Veckorna bara rusar iväg och nu är det äntligen helg igen. Jag tänkte tipsa er om en massa godsaker till helgen.

20150410-142900.jpg

Semper har kommit ut med en massa goda kakor och snacks som är glutenfritt. Hur bra som helst för min mage kan tyvärr reagera lite på gluten. O älskade både dessa kakor och goda chips. Perfekt inför helg myset.

20150410-143018.jpg

Gott vin vill ni väl oxå ha till helgen. Dessa två rödvin har blivit favoriter här hemma.

Beaujolaisvin är både friska, lätta och helt saknar strävhet! Därmed perfekta både som sällskapsvin i vårsolen och till en god middag! Beaujolais – Village är ett idealisk sällskaps och måltidsvin. Georges Dubeouf Morgon är en smakrik Beaujolais med aromer från hallon och körsbär – testa super goda båda två.

Trevlig helg på er. Hur tillbringar ni er helg? Min blir en hel del i det blå igen och inget vin alls 😉

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *