Ekologisk och Kravmärkt Frukost Hos SJ

 

Nyligen så lanserade SJ en ny en ny ekologisk och kravmärkt frukost deras tåg.

20150407-102458.jpg

 

”En matresa genom landet” är SJ:s nya matfilosofin och det handlar om att erbjuda svenska produkter, varav de flesta ekologiska och KRAV-märkta först ut på tågen är den nya ekologiska och kravmärkta frukosten som fick högsta betyg av mig och är  en perfekt start på dagen.

Frukosten ligger i en box och innehåller: yoghurt och müsli, ost och skinka, grönsak, rådbröd/knäckebröd, färskpressad apelsinjuice, 70-procentig choklad samt kaffe, te och surdegsbröd.

Förbeställ våra tillval i samband med köp av din resa.

 

Frukosten ingår om du åker 1:a klass och kan köpas till för 59:- om du åker 2:a klass men finns även att köpa i Bistron. Vilket är väldigt prisvärt och ett perfekt sätt att starta dagen på när man reser med tåg. Eftersom jag flyger mycket, så brukar priserna ofta ligga väldigt mycket högre på en frukost ombord på ett flygplan.

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *