Påsk pynt & Påsk fint

 

I år är vi tidiga med allt inför påsk. Vi har både påskpysslat och påskpyntat i god tid inför påsk. Mycket för att jag tyvärr åker bort på jobb över hela påsken. Jag tar kvasten till Blåkulla (läs andra sidan jordklotet) redan på Skärtorsdagens morgon och kommer hem på Annan Dag Påsk igen, så jag vill ju såklart ha både påsk mys och göra påsk fint innan jag åker iväg.

20150331-214626.jpg

Eftersom jag är ledig 6 dagar nu innan ”jobb resan”, så har vi hunnit med mycket.

 

DSC00749

Jag brukar faktiskt inte påskpynta så mycket. Men något som jag tycker är perfekt att pynta med varje påsk är Lindts choklad påskharar. De är både fina och GODA. Så kan man påskplundra efter påsken och äta upp dem.

DSC00751

Dessutom tycker jag det är viktigt med några fina påskägg och gärna ljus i gult eller ljusgrönt som är en härlig vårlig färg. I år har vi även sått krassefrön och satt i små söta påskkycklingar i.

Jag och O påsk myste både igår kväll liksom ska göra det ikväll lite extra. Kanske får han även öppna ett påskägg redan imorgon, eftersom det är jag som har inhandlat hans påskpresenter. Han får faktiskt bara ett litet med påskgodis, sen har jag inhandlat lite små pyssel grejer som han älskar.

Vad ger du dina barn i påskägg?

20150331-214830.jpg

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag kommer ge A ett med en pysselbok och några legogubbar. Han får säkerligen ett med godis från farmor och ett från mormor så det sockerintaget räcker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *