Vinn en Weekend på Hasselbacken

I höstas var jag iväg och fick träffa Maria Montezami och fick se hennes egen designade servis och glas ifrån Moments by Maria Montezami.

20150331-150743.jpg

Om ni följer Svenska Hollywood Fruar och skulle vilja träffa härliga Maria Montazami här är den perfekta chansen! Hörde att Fyrklövern, som nyss lanserat en jätte fin servis i samarbete med Maria Montazami, har en tävling där man kan vinna upplevelsen att gå på middag med Maria i Stockholm. De betalar både resan och övernattning ifall att man inte bor i Stockholm och man kan även ha med sig en vän till denna middag. Hon är jätte härlig och spontan och jag är säkert på att det kan bli en riktigt trevlig kväll! Låter hur kul som helst. Jag håller tummarna för en weekend på Hasselbacken, men kanske du också vill tävla om en weekend i Stockholm och middag med Maria?!

20150331-150942.jpg

 

Spana också in

1 kommentar

  1. ååå låter superhäftigt o vilka fina glas!Upplever gärna Hasselbacke weekend. Håller tummarna!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *