Vinn Oliva by CCS Earth hudvårdsprodukter

CCS har kommit ut med helt ny Fairtrade märkt hudvårdsserie som heter Oliva Earth. Serien är en vidareutveckling av CCS befintliga och mycket populära Oliva-serie. Oliva Earth innehåller förutom olivolja en helt ny blandning av naturliga och välgörande ingredienser från hela världen. Hela serien består av fem produkter; body lotion, shower oil, hand cream, body cream och sugar scrub. Produkterna hittar ni på apoteket och de är väldigt prisvärda.

Nu har EN av er möjligheten att vinna denna härliga hudvårdsserie med hela FEM sköna produkter; Shower Oil, Sugar Scrub, Body Cream, Body Lotion och en Hand Cream.

20150214-191826.jpg

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 20 februari 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev:

* Kristin

STORT GRATTIS!!!

***********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

25 kommentarer

 1. Längtar efter att få njuta av alla dessa Fantastiska produkter !! Förbereda sig inför
  sommaren med bara ben ,ljuvligt . Alltid lika trevligt att läsa din blogg.

 2. Jag vill jätte gärna tävla då jag har psoriasis och hudvård är extra viktigt för mig. Speciellt på vintern. Det är svårt och dyrt att hitta bra produkter som hjälper mig att inte se ut fjällande fisk.

  Delar självklart på FB. Det är härligt att sprida budskapet. 🙂
  Kram Kathrine

 3. Jag hänger på i tävlingen och är ju nyfiken som attan på de härliga hudvårdsprodukterna. 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Även om himlen är molnig och grå så skiner solen från en klarblå himmel där bakom ändå!! 🙂

 4. Gillat och delat på FB med namnet ( Lydia Sleyman ).
  Det hade varit trevligt att vinna lite nya och härliga produkter som gör gott.

 5. Denna serie låter helt ljuvlig <3 Det vore härligt att ha en eller flera spa-kvällar hemma, fly vardagen lite och varva ner med detta 🙂
  Nån gång ibland, tar jag mig lite egentid utan våra sex barn, utan man, och bara ÄR <3
  Håller tummarna och delar som Stina Polvi på FB 🙂
  Ha en fin vecka !

 6. Är torr som ett fnöske just nu och behöver hjälp. Dessa produkter lät ju helt underbara plus att de var riktigt snygga också. Passé perfekt på vår nya badrumshylla vi har fått in i badrummet.

  Kram Kristin

 7. Jag är gärna med och tävlar. Har alltid gillat deras produkter och när det också är Fairtrade märkt så vill jag verkligen vinna, eko-tönt som jag är! 😉

  Delar på facebook: Emely Korabik

 8. Jag är gärna med och tävlar. Jag har svårt att hitta bra produkter som passar min hud i affärerna, så jag hoppas att detta kan vara något för mig. Jag delar detta inlägg på min fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 9. Torris #1 provar gärna dessa produkter, låter underbart! Skulle dela med mig till min eko-vänliga kollega som älskar naturlig hudvård! Delad glädje ~ dubbel glädje!
  Delar på FB som Marianne Nilsson

 10. Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Skulle gärna vilja vinna då jag har hört bra om oliva produkterna. Att dom ska vara bra om man som jag har väldigt känslig hud som lätt får utslag och eksem. Skulle behöva en rejäl spa dag för att få bort vintertröttheten från både kropp och själ 🙂
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 11. Jag skulle vilja dela vinsten med min mamma, delad glädje dubbel glädje 🙂
  Har även delat denna tävling på min FB sida

 12. Har delat på facebook. Heter Sandra Bergman, boende i Göteborg. 🙂 Vanligt namn haha! Jag har fått en jättekass hud nu under vintern och behöver verkligen en bra hudvårdsserie! 🙂

 13. Delar på fb, Erika Drewke.
  Jag behöver lära mig att skämma bort mig själv, men jag är så dålig på att köpa hudvårsprodukter! Det blir bara läppbalsam,handkräm, tvål och tandkräm mer eller mindre så det hade varit toppen att få hem ett helt set färdigt och slippa stå och försöka komma fram till vad och varför jag behöver det!

 14. Hej! Jag vill vinna dessa fem skönhetsprodukter till min mamma. Kort och gott för att hon förtjänar mer omtanke från mig för allt hon gör, men jag som 16 årig student har inte råd.
  Tack på förhand.

 15. Hade varit väldigt kul att få bjuda tjejgänget på en hemma-spa-kväll med dessa produkter som antagligen är helt underbara. Skulle betyda mycket för oss att få slappna av och bara umgås efter en lång och kall vinter 🙂

 16. Hej! Jag deltar gärna! Tjejerna och jag skulle behöva en avslappnande hemmaspa-kväll och komma ifrån plugget för en kväll och ladda batterierna inför skrivandet av examensarbete. 🙂
  / maria

 17. Jag har en extremt vintertorr hud med eksem i både ansikte och på kroppen så denna fuktbomb hade passat mig perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *