Vinn ett Pino Kit

 

Pino har varit en figur O har gillat sen han var riktigt liten. Pinos böcker är väldigt pedagogiska och lätta att förstå. Både gör barnet det enklare att lära sig prata då de är så pedagogiska och jag tror även det gör det lättare för barnet att lära sig läsa då det är många små korta meningar. O har Verklugen intresserar sig för både räkna, skriva & läsa och jag tror Pino böckerna kan göra det roligare.

Nu har EN av er chansen att vinna detta lilla Pino kit innehållande ett Pino memory, Rita och räkna med Pino samt tre olika Pino böcker.

20150128-100628.jpg

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 12 februari 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Kaffemorsan

STORT GRATTIS!!!

***************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

Spana också in

13 kommentarer

 1. Detta kit vore en perfekt överraskning till både storebror och lillasyster på planet ner till kalliathos i maj 🙂

 2. Pino är Theos favorit!! Theo är jag bonusmormor till och han bor nere på franska rivieran. Hans mamma pratar bara svenska med honom annars är det mest franska. Theo blir två i april och detta vore en perfekt present till honom för att uppmuntra svenskan! Skulle vara så kul och värdefullt. Delar tipset på fb.

  Ha det underbart på semestern! Ser härliga bilder på Insta!

  KRAM Anna D

 3. Vi bor i Frankrike och att fa in svenska i vardagen for min snart tvaaring ar inte helt sjalvklart, det ar bara jag och Pino som pratar det liksom 😉 Pino har varit en favorit sedan Theo var ett ar och boken ”Pino pa tivoli”kan jag numera bade fram och baklanges. Vore darfor hemskt roligt att vinna for att fa lite variation 🙂

 4. Vore alldeles toppen både t store och lillebror 🙂 vi har inte en enda av dessa fina böcker så d vore super 🙂 kram fr Heidi

 5. Gillat och delat på FB med namnet (Lydia Sleyman ).
  Mina barn skulle bli glada över att vinna ett Pino-kit. De älskar att se på TV och Pino är ett av deras favoritprogram.

 6. Detta set vill jag hemskt gärna vinna. Lukas älskar pino så det skulle vara så kul att ge han några fler böcker och ett spel pino.

  Det på facebook med kaffe morsan. .

  Håller tummarna:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *