Hedvig Stockholm härliga sommar kollektion

Igår var jag & Diana runt på några events vilket alltid är trevlig. Både att få se en massa spännande nyheter och för att få umgås såklart.  Vi tillbringade eftermiddagen hos Mildh Press och smaskade på en massa gott & nyttigt ifrån Blueberry innan vi spanade in härliga sommar kollektioner och längtade efter sommaren.

 

DSC01452

Det var Hedvig Stockholm som visade upp sin härliga sommarkollektion liksom sin bok som hon har släppt med en massa härliga stil tips för kvinnor. En helt fantastisk bok.

 

DSC01453

Kollektionen ska passa alla kvinnor trots kroppsbyggnad och jag blev helt kär i de orange färgade klänningarna / tunikorna. Skulle passa mig perfekt på stranden i Thailand nästa vecka 😉

DSC01455

Diana föll direkt för den svarta klänningen – woman in black passar alltid oavsett tillfälle och snyggt att resa i en skön bekväm svart klänning.

 

DSC01456

Jag gillar verkligen kläder som man kan ha både till vardags och fest, Hedvig Stockholm hade verkligen den känslan, passar till alla tillfällen.

 

DSC01464

 

Jag spanade även in deras skönhetssortiment på Mildh Press och blev helt kär i Sensai krämerna. De är verkligen härliga oc grymma. Mer tips får du senare!

Önskar en härliga fredag!

 

 

 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *