Vinn en fin Lanterna

Så här när tjugonde knut nyligen passerat kanske ni känner som jag att det är roligt att förnya i hemmet?! Det blev så himla tomt i lägenheten efter att vi dansade ut granen och alla julsakerna. Jag fick ett starkt shopping behov till hemmet med ny inredning. Eftersom det fortfarande är riktigt mörkt på kvällarna  så är det mysigt att tända en massa ljus. Jag hittade denna fina lanterna hos Living and Room, så nu har EN av er chansen att vinna denna fina lanterna.

 

20150116-220804.jpg

 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 25 januari 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Kathrine

STORT GRATTIS!!!

**********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

22 kommentarer

 1. Jag står först på listan, med önskan att vinna dessa superfina lanternor.
  Skulle passa perfekt framför öppna spisen (som just nu behöver repareras) och med längtan efter vår och skärgård.

  Hipp hipp hurra med många grattiskramar

 2. åh vad fina. De skulle verkligen lysa upp med både värme och ljus i mitt hus.
  Nu när julen är utstädad vart det så mörkt här ute på landet. Så ljus och lyktor är vad som behövs för att mjuka upp inomhus

 3. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna detta fantastiska pris som vore riktigt fint hemma hos oss.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. Jag känner exakt likadant. Så tomt det blev. En vacker lanterna har jag länge önskat mig.
  Delat och gillar självklart din födelsedagstävling. Stort grattis igen.
  Kram Kathrine

 5. Väldigt fina måste jag säga, jag älskar lyktor och har massor fast mest i svart metall och de är utomhuslyktor, denna skulle jag ställa på golvet innanför dörren i entren så den skulle välkomna våra gäster när de kommer. 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.

 6. Så vacker lanterna <3 Det är ännu mörkt och urrigt, jag njuter av att tända ljus…i väntan på vårsolen <3 Denna vore fantastiskt fin i vårt vardagsrum- det är så tomt utan julens ljuspynt 🙂
  Delar på FB i mitt namn,
  ha en härlig vecka !

 7. Hej!
  Är gärna med.

  När man inte har inkomst för lite inredningsshopping,
  ja då kan man tävla och hoppas få vinna. För
  att få mysa till med denna vackra Lanterna
  från Living and Room skulle göra mitt humör
  på topp.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

  för nu kan jag alla te sorter fint i olika fack placera,
  och inte behöva efter dem överallt lea mera,
  sà nu háller jag alla tummar och tár,
  och hoppas att turen vid min sida stàr

 8. Jag behöver mer ljus i mitt gamla hus från 1877 <3 Har äntligen vågat bryta mig loss från ett förhållande som höll på att förstöra mig totalt…Nu behövs både det ena & det andra för att göra mitt hus mysigt & trivsamt igen….
  Delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Ha det gott // Carina

 9. Vill ju gärna – förnya hemmet med en laterna!
  Vi skulle ju varje kväll mysa -om den vår tillvaro och i vårt rum skulle få lysa!
  Delat på fb Gunilla Egelstad

 10. Hej.
  Jag är gärna med. Ute i stugan är det mörkt och dystert såhär års. Vi har ingen el där ute så det går åt många ljuslyktor för att få lite ljus. Den här tror jag skulle ge ett riktigt fint sken i köket.

 11. julianna fredriksson
  18 januari, 2015
  Hej!
  Är gärna med.

  När man inte har inkomst för lite inredningsshopping,
  ja då kan man tävla och hoppas få vinna. För
  att få mysa till med denna vackra Lanterna
  från Living and Room skulle göra mitt humör
  på topp.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 12. Skulle vara supermysigt att ha på bordet när jag sitter och pluggar
  hemma efter skolan. Som studerande så ser jag mycket snyggt
  som jag skulle vilja köpa, men jag måste vara återhållsam om pengarna.
  Hoppas på turen att få glädjen att njuta av denna fina lanterna i mitt hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *