Luxe Event anordnade lyxig SPA-kväll

I fredags kväll anordnade Luxe Event en Spakväll. Tjejerna bakom Luxe Event är två av mina vänner Jenny och Felicia . De hade fixat en riktigt lyxig tjejkväll med god mat  ifrån Naked Juice Bar, goda drycker från bland annat Freixenet och Bodvar of Sweden liksom fantastiskt goda godisträd. Sen bad i bubbelpoolen, bastu, dusch med scrub och test av härliga produkter ifrån Caudelie. Ansiktsbehandling och test av smink ifrån Youngblood.

20150112-092130.jpg

 

20150112-095835.jpg

20150112-095904.jpg

 

 

Vi var ett riktigt härligt tjejgäng kvällen till ära bestående av Carolina Gynning, Tilde de Paula, Malin Gramer, Anna Kokotos, Evelina Andersson, Therese Friberg, Aline Khlebnikova, och My Söderlund  Emelie Pettersson .  Superduktiga fotografen Julia från Finest kom och fotograferade under eventet. Några av bilderna är lånade ifrån Finest.se.

1420857176-6079

 

Jag & Jenny som hade snygga kläder ifrån Greta. Jag hade min nya svarta klänning ifrån Kriss.

Det var minst sagt en riktigt härlig & lyxig tjejkväll som jag gärna gör om.

 

Brukar du unna dig SPA-kvällar?

 

Spana också in

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *