Bikini jakt

Vår Thailandsresa närmar sig med stormsteg och nu är jag på jakt efter en ny bikini…. Det är definitivt inte det lättaste den här tiden på året, eftersom det egentligen inte är bikini säsong.

 

DSC00867

Jag var på pressvisning hos Polhem PR innan jul och de hade en uppsjö av snygga bikinisar. Både ifrån Damella och Trofé som har snygga bikinis. Jag har använt båda märkena och gillar verkligen deras bikinis. Jag gillar starkt när man kan mixa och matcha och det ibland finns flera olika delar i samma mönster.

DSC00868

Jag älskar ju färger så både de blåaktiga och rosa nyanserna passade mig i smaken, men jag gillar ju även enfärgat.

DSC00869

Vart kommer dina favorit bikinisar ifrån?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *