Vinn kläder ifrån Pierre Robert

 I dagens lucka i Liniz’ Julkalender kan du vinna Shaping underkläder ifrån Pierre Robert. Trött på trånga shapingunderkläder och ”Bridget Jones-trosor”? Pierre Robert Shaping Boxer är behaglig att ha på sig och fin att se på.

En av er har chansen att vinna detta lilla fina kitet.

 

pierre_robert_shape_collection_shaping_top_women_pearl_pink_veil_pris_199_paknpierre_robert_shape_collection_shaping_high_waist_boxer_women_pearl_pink_veil_pris_159_pakn

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt storlek.

Tävlingen pågår tom 31 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Johanna E

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Vinsten kommer att komma efter 7 januari.

Spana också in

64 kommentarer

 1. Jag vill gärna vara med och tävla om detta fina kit.
  Har ingen facebook men hoppas få vara med o tävla ändå.
  Jag fyllde år igår 22/12 så hoppas på extra tur.
  Jag har storlek 36 eller small

  God Jul!

 2. Oj, det här skulle jag behöva vinna. Efter min rätt stora viktnedgång så hänger och slänger det lite överallt. Även om jag är hyfsat normal i storlek så har jag så mycket överskottshud. När man har klänning känns det sådär att inte ha något som håller ”fast det”. Hoppas på tur och har delat på FB och även här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/23/pierre-robert-3112/

  Anna Karlsson på FB

 3. Pierre Robert gör så fina att ha under,
  passar till vardags och viktigare stunder.

  Dessa är perfekta för att ”shapea” kroppen,
  under en klänning passar de toppen.

  Med bra kvalite och i ljust rosa,
  hoppas jag på att vinna denna topp och trosa.

  God jul!

 4. Jag är gärna med och tävlar om detta set. Jag är lite bred om höfterna och låren och har länge letat efter shapewear som passar mig, men aldrig hittat något bra. Skulle bli superglad om jag vann detta! Delar detta inlägg på min fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 5. God Jul trevlig blogg du har gjort!
  Jag delar och vill vara med i denna fina jultävling, nya underkläder är alltid roligt att få. Min storlek är L

 6. Väntar vår andra son nu i januari och när han är född så är jag säkerligen i behov av shapingunderkläder. Iallafall innan amningskilona rasar och jag har kommit i gång ordentligt med träningen! 😉

  (Har storlek M)

 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna lite nya snygga och bekväma underkläder till mig själv. Det är något som verkligen skulle behövas.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Är gärna med och slipper se alla överskottskilon jag fått från graviditeterna! Har shapingkläder men min sambo skrattar år mig…. Hade vart kul att de även är snygga!

 9. Med Pierre Roberts trosa och linne – känner du dig både bekväm och inne!
  Bridget Jones underkläder känns långt bort!
  I dessa känner din kropp som de bor i ett slott!
  Delat på fb Gunilla Egelstad

 10. Har delat på Facebook i mitt namn.
  Skulle verkligen behöva omformas efter all julmat som gjort mig mer korvformad än timglasformad…

 11. Klart jag vill prova de smarta och sköna underkläderna från Pierre Robert, som formar och håller in de värsta valkarna hihihi 😉 och ändå känns behagliga mot kroppen, delar självklart vidare tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg och håller både tummar och tår att det blir just jag som det fina settet får!! 🙂 <3

 12. Åh, hade varit gött om folk äntligen kunde sluta fråga om jag är gravid… Nej, jag har bara mage kvar sedan två graviditeter, men tack för att du frågar, eller nåt… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *