Vinn TRE Nivea Kit

I nästa lucka i Liniz´ Julkalender 2014 döljer sig TRE stycken presentlådor ifrån Nivea med ett vårdande dusch- och kroppskit som håller huden mjuk och spänstig. Kitet innehåller Creme Care Cream Shower, med samma doft som den klassiska NIVEA Creme, gör din hud len, mjuk och redo att möta dagen. Express Hydration Body Lotion skyddar din hud och gör den oemotståndligt mjuk medan NIVEA Dry Comfort deodorant skyddar effektivt hela dagen.

NIVEA Moisturized 119 SEK

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom 17 december 23;59

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Christina F, Sanna & Titti S

Stort grattis!!!!

**********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

 

Spana också in

85 kommentarer

 1. Jag är gärna med, men har inget ovan. Bjuder på ett rim:

  Detta gör dig mjuk och len,
  även på de torraste ben,
  perfekt när du vill vårda kroppen,
  då är detta verkligen toppen

 2. Jag är med och tävlar! 😀 jag har delat din tävling på Facebook, heter Madeleine Eklund där 🙂 Håller tummarna! 🙂 Ha en fin kväll! Kram! 🙂

 3. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det här fina kitet. Älskar Niveas produkter och har alltid gjort det.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. Jag är självklart med även på denna tävlingen, Älskar niveas produkter de är ett säkert kort. 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg
  Hoppas på lite tur, och skickar med kramar till alla som behöver 🙂 <3

 5. Jag vill gärna vinna detta kit till min kära mor som har ganska så torr hud, så detta skulle passa perfekt till henne. Jag delar detta inlägg på fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 6. Vilket toppenset att vinna ! Vill gärna vara en av de tre lyckliga
  Delar på facebook som Elisabeth Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *