Vinn Ullmax Ullunderställ till både liten och stor

Skidsäsongen närmar sig med stormsteg och vintern. Jag bara väntar och väntar på att snön ska komma och det ska bli ett par minusgrader. Ett ullunderställ är ju ett måste på vintern och nu har TVÅ av er chansen att vinna ett ullunderställ. Ett vuxen ullunderställ till dig / en mamma och ett barn ullunderställ ifrån Ullmax.

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt.

Tävlingen pågår tom 18 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Dam; Jonna P

* Barn; Tessan S

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Jag garanterar inte att vinsten hinner fram innan jul.

Spana också in

97 kommentarer

 1. Jag är gärna med. Upptäckte ett stort hål i mitt underställ när jag plockade fram det för säsongen. Efter 15 år har understället gett upp.

 2. Hej
  Jag vill jättegärna vara med . Har blivit så frusen av mig så ett underställ hade passat bra och så ett till dottern.
  Jag har delat tävlingen på min fb
  mvh emma

 3. Jag är gärna med och tävlar för jag äger inget underställ, sonen och jag skulle bli snyggast i stan med underställ från Ullmax 🙂

  Kram Camilla F

 4. Jag vill gärna vara med. Önskar mig rent faktiskt ett nytt underställ i julklapp.

  Delar självklart på fb.

  Kram på dig Lina.

 5. Skulle vara härligt att ha när jag är ute och leker med mina barnbarn. jag är väldigt frysen. jag delar med Tesse skogh

 6. Hej! Jag är jättegärna med och tävlar. Använder ofta underställ under vintern, dels för att jag gillar att åka skidor och dels för att jag lätt fryser. Detta vore perfekt!

  Glad lucia!
  Johanna Eriksson

 7. Åh,aldrig ägt ett underställ,men nu då vi har fått barn så kommer jag behöva ett underställ antar jag då vi ska vara mkt ute,så slipper även jag frysa!

 8. Skulle vara perfekt att vinna detta set till mig och sonen. Vi älskar att vara ute i skog och natur. Väntar (och längtar) bara efter snön nu, så blir det pulkaåkning varje ledig stund!

 9. Jag är självklart med även jag och gillar och delar på fb såklart (Anna Malin R)

  Nu håller jag tummarna, ha en fortsatt härlig jul!

 10. Underbar tävling! Ska iväg på skidsemester och hoppas att det även kommer snö här hemma snart. Med detta snygga underställ kommer snön, om möjligt, att bli ännu roligare!

 11. Jag är med! Har tyvärr inget att dela med. Men lämnar ett rim:

  Jag älskar att vara ute och mysa,
  men på senaste är allt jag gör att frysa,
  men som blivande förskollärare vill jag slippa nysa,
  och inte behöva vara hemma och rysa

 12. Jag brukar använda ullunderställ när jag tränar under den kallare årstiden för det värmer å gott och transporterar bort svett från kroppen, så jag hoppas jättemycket på vinsten och det andra till lilla Elliot när han åker i pulkabacken 🙂
  Kramar 🙂

 13. Verkligen en tävling som min kropp skriker åt mig att delta i! Efter att temperaturen går ner för varje dag och nu minusgraderna kommit så tycker min kropp det är VÄLDIGT kallt när jag i stallet hänger! Därför skulle verkligen ett riktigt bra underställ göra stor skillnad! Så nu håller kroppen alla sina tummar och tår för lite tur på vår sida 🙂

 14. Detta hade vart en perfekt vinst för denna frilufsfamilj! Jag köper ju ordentliga kläder till barnen men nu fryser jag själv som en tok. Vi är ute mellan 5-7 timmar om dagen så JA TACK!

 15. Detta skulle va perfekt e tävlingsfiskare i norra Sverige o det kan bli upptill -30 grader men har inget bra underställ

 16. Att leka i snön i vinter blir toppen
  om jag och dottern har underställ från Ullmax på kroppen.
  Ull är miljövänligt till tusen
  och jag slipper känna mig frusen!

 17. Snälla Liniz, varför kan du inte mejla dem som vinner som nästan alla andra gör. Jag kan inte hitta vinnarnas namn någonstans så det känns meningslöst att tävla.
  Mvh
  Gerdan

 18. Från soliga thailand ärjag gärna med och tävlar! Kylan känns avlägsen, men tyvärr möter vi den snart igen. Lillebror sover ute på förskolan; perfekt med bra underställ då!

 19. Wow, vilket fantastiskt pris! Jag själv äger inget underställ till mig själv alls, och dottern har växt ur sitt gamla. Det vore därför perfekt med ett nytt till dottern och mitt allra första ifrån finaste Ullmax som jag hört ska vara riktigt bra.

  Givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 20. Vi som älskar att vara ute och snart åker till Sälen skulle önska oss detta. Både barn och mamma har vuxit sedan förra säsongen… Märkligt

 21. Vilket toppenpris! Självklart vill jag vara med o tävla! Ett underställ till mig låter toppen så jag slipper frysa när jag är ute o leker med barnen 🙂

 22. Ja tack gärna ett ullunderställ! Jag har min svärmors gamla ha ha och min som har inget alls än..så d vore verkligen toppen nu när man är ute mycket med barnen å sen även tränar utomhus. Håller verkligen tummarna! Kram Heidi

 23. Jag är gärna med och tävlar om detta. Skulle passa perfekt då jag är ganska så frusen av mig. Är den i någon speciellt storlek? Jag brukar ha storlek Large. Delar detta inlägg på fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 24. Jag är gärna med och tävlar om ett underställ. Vore toppen när ja nu äntligen har kommit till den punkten att jag fortfarande vill springa fast det är vinter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *