Vinn snygga Replay Skor

 I nästa lucka i Liniz´ Julkalender 2014 döljer sig ett par snygga Replay sneakers ifrån Exclusive Kids.

EN av er har möjligheten att välja ett par av dessa. In på deras sida och spana in vilka skor du önskar att vinna och vilken storlek. De finns i storlek 28-35 och har ett värde på 600-900 kr.

20141210-195857.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill. Följ gärna exklusivekidsse på instagram eller gilla Exclusive Kids på FB.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt vilka skor samt storlek du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 15 december 23;59

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

*dianasdrömmar

STORT GRATTIS!!!

***********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Spana också in

54 kommentarer

 1. Grym tävling! Jag är självklart med och tävlar om ett par astuffa sneaker high-Newport Navy i strl 29 till vårat lilla Modelejon Elias 4 år. Han skulle bli så himla glad om han fick sig ett par nya dojjor och glänsa i. Fingers crossed! Följer på FB som Lina Granholm

 2. Hejsan !

  Dom hade mycket snygga skor.
  Skorna High Sneakers bruna tyckte jag om. Jättesnygga.
  Dom skulle passa min son Martin. I storlek 33
  MVH Carola Erdestål

 3. Vilken härlig vinst, vore toppen att vinna nu till Jul, jag har delat tävlingen även från exklusive Kids facebook sida. Här hade det varit den stora lyckan om Lillgrabben fick ett par Stoke Brown för ett par nya skor behövs.

 4. Godkväll !

  Verkligen rejäla och så mycket snygga tuffa skor dom Exclusive Kids
  Ett par bruna Replay skulle vara mycket snyggt på sonen.
  Storlek 33 tror jag nog passar bra på hans fötter.

  Mvh Marie Krantz

 5. Har gillat, delat och kommenterat på FB. Sonen skulle bli överlycklig om han fick ett på så fina skor i storlek 27-28!

 6. Åhhh jag skulle sååå gärna vilja vinna ett par Sneaker High – Newport navy royal i strl 30 till min lilla ögonsten Wille! Jag skulle dö av lycka!! Och lillkillen med såklart när han kommer bli såååå cool!

 7. jag vill ha strl 38 till min 11 årige son om jag vinner 🙂 har gillat och delat på fb: Linda missli ingmarsson eter jag där

 8. Snygga pjuck !! 😉 klart jag deltar även i denna tävling!!
  Jag har gillat på fb och delat tävlingsinlägget offentligt under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag skulle vilja vinna ett par superläckra Replay skor till min lilla älskling Elliot 6 år i storlek 31
  http://www.exclusivekids.se/sv/marken/replay-sons-footwear/stoke-brown.html, dessa är så fina att han kommer bli jätteglad för dem, och de ser rejäla och hållbara ut med.
  Ja jag håller både tummar och tår 🙂

 9. Skulle vilja vinna ett par Sneaker High – Newport navy Royal i strl 30 till sonen! Såå sjukt snygga!
  Har delat på Facebook!

 10. Min flicka Älva hoppas på ett par snygga Replay skor 🙂

  Gillar på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin kväll.

 11. Ååh snygga skor! Loke hade passat fint i newport navy royal, strl 34!
  Håller tummarna för en fin förtidig julklapp.

 12. Ååå det här är världens bästa pris till vår Hugo!!! Han skulle fullkomligt älska dessa sneakers dom är sååå coola!! Svårt att välja om han vann men jag tror han skulle välja sneakers High newport navy royal stl.34. Gillar delar å allt! Heidi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *