Vinn boken Smarta små upptäcker kroppen

Nya böcker tycker jag är en av de bästa presenterna eller julklapparna. För det är både bra för barnens sinne och även för att lära sig en massa nya saker eller lära sig förstå eller att lära sig läsa. Böcker är så mycket mer än bara en bok. Smarta små upptäcker kroppen är en väldigt bra och pedagogisk bok som lär ut på ett bra och roligt sätt om kroppens alla delar och då menar jag verkligen alla delar. Man får många goda skratt när man läser boken och lär sig garanterat ett och annat nytt.

Nu har EN av er chansen att vinna denna fina bok.

 

SmartaSMÅ

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom 15 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Axdal

STORT GRATTIS!!!

*****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Spana också in

57 kommentarer

 1. Jag har en dotter som heter Heaven. Hon blir 6 år nu i december och hon ska bli doktor säger hon. Jag håller tummar och tår för denna bok 🙂

 2. Vet ej om min kommentar kom med .Vill vinna denna till min dotter Heaven som fyller 6 år den 22/12 och hennes dröm är att bli doktor.

 3. Wow detta hade vart en minst sagt spännande läsning för stora dottern. Det är väldigt mycket frågor om kroppen nu… Mammas bröst, mage, rumpa, armar, näsa mm.. Och låter hjärtat ? Woooow ! Denna boken hade vart toppen tror jag 🙂

 4. Hej!

  Jag har delat tävlingen (lundinjennie) även om jag helst skulle vilja hålla den superhemlig, så att ingen annan får chansen att vinna. 😉

  Skämt åsido, Victor vill ha med sig bok till förskolan varje dag och han älskar de tidigare böckerna i den här serien, speciellt ”Smarta små upptäcker skolan”. Det vore guld att överraska honom med något nytt.

  Ha det! /Jennie

 5. Åh det här vore en perfekt julklapp till Måmme! Vi lånade en bok om kroppen på bibblan och han älskar den och har lärt sig massor! Håller tummarna! Delar på Facebook och tävlar som Jonna Persson!

 6. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna den här boken att läsa tillsammans med dottern. Hon älskar att fördjupa sig i olika ämnen och kroppen är ju alltid lika intressant att veta mer om.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. Hej! Om jag skulle vinna den här boken skulle jag ge den till min mamma som jobbar på BVC. Dessa böcker används flitigt i väntrummet 🙂

  God jul!

 8. Hej
  Vi har boken ”Smarta små upptäcker skolan” och gillar verkligen den serien. Min treåring ska bli ”bebisdoktor” när hon blir stor så vad passar bättre än en bok i kroppen i julklapp!
  Kul tävling!

 9. Åh jag skulle vilja vinna den här boken till min 4-åring som aldrig färglägger bilder i målarböcker utan målar ”tunna tarmen och tjocka tarmen” istället! Tror den här boken skulle passa henne

 10. Åhhhh vill så gärna vinna denna bok till min son! Perfekt pedagogisk bok verkar det som när jag kollat in den! Önskar, hoppas och håller tummarna!!

 11. Denna vill jag vinna så jag på jobbet kan svara alla små& smarta hur kroppen kan vara. Kanske får vi tillsammans lära oss hur häftig kroppen faktiskt är.

 12. den här boken skulle va perfekt till min stora tjej som börjat fråga vad allt i kroppen är, häromkvällen var det dom buckliga små revbenen och igår va de svanskotan, och mamma vad är det här inne då? *pekar på vvalfritt ställe på kroppen* hittills har jag fått googla en del, men boken skulle ju va bättre 🙂

 13. Åh min dotter Alvora leker doktor hela tiden. Speciellt sedan hon fick åka in till doktorn då hon slog sig och fick tejpa ögonbrynet. Hon skulle älska att få denna boken läst för sig på kvällarna. Hoppas på tur!

  Kramar

 14. Wow! Önskeklapp! ” Har man näsblod i hela kroppen? ” är ett exempel på alla frågar som kommer… Eller ”kommer bebisar från stjärten? Bajsar man ut dom?” Denna bok skulle förhoppningsvis reda ut den del svåra frågor! Kanske tomten kan redogöra för anatomin innan han åker vidare på julafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *