Vinn en Kaffemaskin från Dolce Gusto

 Här hemma har vi en Kaffemaskin ifrån Dolce Gusto sedan ca 1 år tillbaka. En liten nätt och fin kaffemaskin skulle jag vilja säga. Passar perfekt om du bor litet eller om du vill ha en liten kaffemaskin.

Nu har EN av er chansen att vinna denna. Perfekt som julklapp åt dig själv eller till någon annan.

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt.

Tävlingen pågår tom 14 december 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

* Jennie F

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). Jag garanterar INTE att vinsten hinner fram innan jul

Spana också in

84 kommentarer

 1. Jag är med! Denna kaffemaskin hade jag velat vinna till min mamma. Hon är verkligen sämst på att unna sig själv något och jag tycker verkligen hon ska få något i gengäld av allt hon ger mig. En kaffe-maskin i denna perfekta glans hade varit som en midsommardans – alltså helt ljuvlig!

  Kraam

 2. Jag är med! Denna kaffemaskin hade jag velat vinna till min mamma. Hon är verkligen sämst på att unna sig själv något och jag tycker verkligen hon ska få något i gengäld av allt hon ger mig. En kaffe-maskin i denna perfekta glans hade varit som en midsommardans – alltså helt ljuvlig!

  Kraam

 3. åh jag är gärna med å tävlar då denna står högst upp på en önskelista jag hört talas om!
  Ha en fin jul Lina.
  Kram Jennie

 4. åh jag är gärna med å tävlar då denna står högst upp på en önskelista jag hört talas om!
  Ha en fin jul Lina.
  Kram Jennie

 5. Jag är gärna med och tävlar!
  Perfekta julklappen till mor och far! Båda är galna i kaffe men konstigt nog så äger dom ingen kaffemaskin.

 6. Skulle vara helt perfekt för mitt ”lilla” hushåll 🙂 Med barnen utflugna så står kaffebryggaren oftast oanvänd och snabbkaffet har tagit över 🙂 Så denna ”maskin” skulle bli min egen julklapp till mig själv 😉

  Eva-Lotta

 7. Snygg! Även om jag inte är någon kaffedrickare så har jag en man som är det för oss båda. Vore en perfekt överraskning att ställa fram på julaftonsmorgon. 😉 Delat och tävlar.

 8. Delat på facebook – Caroline Andersson

  Jag hade mer än gärna vunnit denna! För drygt ett år sedan införskaffade jag äntligen en kaffemaskin, älskade den, tog liten plats på bänken och perfekt för mig som inte dricker så mycket. Gubben gillade den med men när han skulle använda den sista gången fastnade en kapsel i den, så själva ”spaken” eller vad man ska säga som man drog ner gick inte att få ner och är det inte typiskt karlar att då ta i allt dom kan för att tvinga ner den istället för att kolla vad som är fel? Självklart gick hela ”spaken” av och jag blev utan kaffemaskin, han lovade att köpa en ny men än har jag inte fått någon och så lär inte bli heller, nu dricker jag snabb kaffe då jag inte äger en kaffebryggare längre, men kan inte påstå att det är speciellt gott 😉

 9. Jag har länge drömt om en sådan, men har tyvärr inte råd att köpa någon, så om jag vann denna, så skulle jag blir superglad. Delar detta inlägg på fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

 10. Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Den här skulle passa oss perfekt!
  Vi har ca 1,5 m arbetsbänk som mest i köket. Så en liten behändig kaffemaskin skulle inte sno den lilla yta vi har.
  Maken har dreglat efter en kaffemaskin länge nu. Tänk vad han skulle bli glad om jag fick överraska honom

 11. Dottern råka ha ner hela vår kaffebryggar, kan väl säga att den inte fungerar något vidare nu så det här vore en toppen vinst.

 12. Ja jag hänger på i tävlingen om en kapselmaskin, jag älskar kapselkaffet så smidigt och enkelt och samma rykande heta aromatiska kaffe varje gång, har nog blivit beroende, fast nu har min egen Dolce Gusto maskin slutat att leverera något kaffe, så det blir att skaffa en ny maskin eller hoppas på turen här och min favorit är Barrista mums!!
  Delar självklart tävlingsinlägget på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  KRAMEN 🙂

 13. Jag är med och tävlar !
  Delat på facebook (Christina Kaakinen) .Denna vinst skulle min son få i julklapp om jag hade turen att vinna .Han har precis fyllt 18 år häromdagen och har börjat uppskatta kaffe i livet .
  God JUl på er alla !

 14. Jag vill väldigt gärna delta i din tävling! Då kaffebryggaren la av för några veckor sedan har vi värmt vattnet till kaffet i micron hittills. Så denna kaffemaskin skulle verkligen göra min och min sambos dagar lyxigare! Och man skulle t.o.m kunna bjuda hem vänner på fika utan att skämmas 😀

 15. Världens bästa Dolce Gusto. Har en likadan hemma och hade så gärna gett denna till min mamma i julklapp. Varje gång hon kommer hit önskar hon en chailatte så att kunna göra en själv hade ju vart toppen för henne.. och billigare för mej, haha 🙂

  Har delat på facebook – Lina Eckerström

 16. Å skulle vara min perfekta julklapp till sambon å mig själv 🙂 m småbarn hinner man ju aldrig gå på stan å ta en god fika så d skulle kännas så lyxigt att kunna dricka extra gott kaffe hemma! Håller tummarna!! Heidi

 17. Jag skulle vilja vinna en kaffemaskin till mig själv. Jag och barnens pappa ska separera och han äger den vi har nu så blir pulverkaffe för mig sen. Tre barn. plugg och jobb. Dricks en hel del kaffe.
  Delar på facebook i namn linnéa Möller

 18. En kaffe-maskin vore toppen

  Jag har gillat och delat tävlingen på facebookhttps://www.facebook.com/anette.m.carlsson

 19. Wow, vilken fantastiskt tävling! Det här lyxiga priset skulle jag verkligen vilja vinna hem till mig och dottern. Det vore helt klart årets bästa julklapp åtminstone enligt mig.

  Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 20. Och den här skulle mamma Yasmina vilja vinna. Det här kaffet är nog hundra ggr godare än pulvret jag dricker varje morhon. 🙂 Kraaaam

 21. Men jösses vilken perfekt julklapp till guben!! 🙂 Jag själv dricker inte kaffe men han älskar det och just nu kör han vattenkokare plus pulverkaffe på högvarv. Nä han behöver en riktig kaffemaskin, det är han värd <3 Håller alla tummar! Har delat på fb i mitt namn (Helena Bergman)

 22. Hej.
  Jag vill vara med. Jag skulle vilja vinna en kaffemaskin så att jag kan bjuda på gott kaffe när jag får finbesök 🙂

  Ha en bra helg.

  Mvh Mayas pappa.

 23. Jag är gärna med och håller tummarna stenhårt så jag får glädja en familjemedlem med denna klapp, lite ego-tänk också – för då jag äckligt kaffe framöver slapp! 😉

  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

 24. Hej men shit vilken tävling, höll på att missa den!

  1. Jag vet inte nu hur många tävlingar jag varit med i men denna var ju något extra! Oj om jag hade fått bjuda familjen och släkten på julafton lite kaffe i ny maskinen! Vi har nu haft våran perkulator i några år och hade behövts bytas ut, hur många har perkulator i år int så många. haha =)

  2. Delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emnitus/dolce-gusto-16522392

  Håller tummarna

 25. Åhh en snabbkaffe vill man ju hinna med på morgonen för att piggna till, men tyvärr räcker ju inte tiden alltid till till det, men nu hoppas jag få till det.

 26. Hej!

  Skulle vara så roligt att få vinna den fina maskinen och få ge min underbara mamma den i julklapp. Hon stod vid min sida hela tiden när jag var sängliggande i svår cancer och var med mig som stöd till sjukhuset då jag fick flera tuffa cellgiftsbehandlingar. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Så jag skulle så gärna vilja överraska henne. Det är hon så värd. Hoppas hoppas!!!
  Kram

 27. Hej!
  Har jag tur nu så ska min älskade dotter få den snygga maskinen av mig. Hon har haft svår cancer och verkligen fått kämpa sig igenom den fruktansvärda sjukdomen. Vet att hon vill ha just en sådan kaffemaskin, så då är det bara att hålla tummarna!!!

  Kram

 28. Jag är med och tävlar 🙂 Skulle ge den här till min mamma som har velat ha en kaffemaskin i över ett år nu. Nu ska de snart flytta till en ny stad och då vore den här en fin inflyttningspresent 🙂

 29. Vill gärna vara med och tävla. Delar på FB som Ann-Kristin Bakken. Att kunna brygga EN kopp PERFEKT kaffe är ju som en dröm! Hoppas tomten är extra snäll i år.

 30. Jag är med och tävlar som man väl bör,
  När priset i potten kaffe gör.
  För vilken kaffedarrare i världen behöver inte en sånhär manick
  Som ger dig en kopp varmt på ett enda kick!

 31. Vore sån vardagslyx att snabbt kunna slänga ihop en lyx-kaffe. För att inte tala om hur glad min sambo blivit 😉

 32. Delat ( Saga Johansson)
  Skulle vara den absolut bästa julklappen till mig själv då jag blir ett riktigt monster utan mitt kaffe..

 33. Jag vill vara med ! Det skulle vara underbart att få överraska mina fina föräldrar,
  med en möjligheter till att få göra ett riktigt gott kaffe.
  De har en perculator och den har nog sett sina bästa dagar, det skulle vara så roligt
  att få vinna den åt dem. Jag vet hur mycket deras fikastunder betyder för dem och
  vill förgylla deras stunder tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *