Julstaden Göteborg och Jul på Liseberg

 

Jag var ju i Göteborg förra veckan och strosade omkring i staden och kunde redan då se att de fixade inför jul & advent på stan men även inför jul på Liseberg. Den 14:e november förvandlas nämligen Göteborg till Julstaden och erbjuder ett brett utbud av upplevelser och en vackert formgiven ljussättning av gator, torg och fasader. Från hamnkvarteren vid Lilla Bommen till ett Jul på Liseberg i vinterskrud kan du följa ett stråk av tusentals juleljus. Syftet med Julstaden är att ge alla chansen att uppleva julen och skapa nya traditioner bland härliga marknader, shower och juliga evenemang. Under denna tiden kan man julshoppa i de stora varuhusen eller välj något unikt från en julmarknad eller en trendig designbutik. Ta en varm choklad i mysiga Haga eller unna sig en helkväll på någon av stadens restauranger. På jul på Liseberg möts du av en värld av ljus, och på din vandring genom parken får du besöka Lappland och Medeltiden, och möta tomten och alla tokiga Lisebergskaninerna. Jag minns för 6 år sedan när jag var på Jul på Liseberg hur mysigt det var. Kan inte riktigt fatta att det är 6 år sedan. Så synd att jag var i Göteborg två svängar förra veckan och julmarknaden inte hade öppnat. Nu har jag inga planer på Göteborg med i år, men vet kanske jag hamnar där ändå. Skulle vara himla roligt att visa O julen på Liseberg också och inte bara sommaren med karuseller. bästa sättet att uppleva Julstaden och Jul på Liseberg är genom Göteborg Citycard och Göteborgspaketet där boende, frukost och ett Göteborg City Card ingår

Ska ni besöka Jul på Liseberg i år?

20141112-124443.jpg

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *