Pysseldag & mysmorgon

När jag är ledig på morgonen tar vi alltid långa mysmornar i sängen och kollar på Barnkanalen och ligger och drar oss… Bland det mysigaste som finns när man slipper stressa!

20141112-103118.jpg

Vi gör oxå smoothie på frysta bär och yoghurt och kvarg. Denna gången blev det Lindahls naturella yoghurt och kvarg, så morgonens smoothie blev nästan som en glass eller dessert – super gott & nyttigt. Jag tycker det är viktigt att O får i sig en ordentlig frukost innan förskolan, då jag tror att han inte alltid äter så bra där. Det finns så mycket annat som är roligt ex att leka.

20141112-103327.jpg

Vi har även passat på och pysslat på morgonen. Han älskar att skriva, rita och göra pappersflygplan. Jag har fått mig en kurs i hur man gör de bästa pappersflygplanen och det går snabbt.

O älskar numera att pyssla.

Brukar du pyssla med ditt barn? Ge mig gärna dina bästa pysseltips?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *