Tidsomställning & Tenerife

Det här med att ställa om klockan till vintertid eller sommartid tycker jag alltid är lika jobbigt… Speciellt när jag ska upp tidigt och jobba… Jag litar inte på min iPhone så igår åkte jag och köpte en ny väckarklocka. Kanske inte en dag försent…

20141026-201609.jpg

Tack vare den kom jag upp i RÄTT tid imorse… Jag ställde själv om min iPhone igår kväll, men när jag vaknade imorse så hade den ställt om sig själv oxå… Litar inte på den. Så tur jag löpte en ny väckarklocka.

20141026-201747.jpg

Jag kom i alla fall i tid till jobbet vilket var meningen. Men sov inte alls särskilt bra, var livrädd att försova mig…

20141026-201843.jpg

Idag blev det bara en enkel middag på hotellet med trevliga kollegor. Är alldeles för trött idag… Tro mig eller ej men jag ligger redan i sängen.

20141026-201958.jpg

En tidig kväll från ett vackert Tenerife, å imorn bär det av tidigt igen…

Hoppas du spanat in alla härliga höstLOVs tips tidigare idag?;)

Spana också in

3 kommentarer

  1. Har inte läst din blogg så länge men skulle tycka att det vore jätteintressant att läsa lite om hur det funkar rent praktiskt att ha små barn och jobba med det du gör. Det kanske du redan gjort ett antal gånger tidigare, men om inte är det ett tips!

  2. det som känns som man är förvirrad hela dagen efter att klockan ställs om. Jag skulle med tåget och fick ifrågasätta och dubbelkolla alla tider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *