Me&i höstfavoriter

I helgen var jag ju på Loppi event och de hade modevisning med bla höstnyheter ifrån me&i och sen fick vi chansen att se deras nya kollektion live oxå.

20140828-010631.jpg

Så mycket fina kläder som alltid. Jag hittade flera favorit plagg till både mig och Oscar. Ljusgråa jeans vore verkligen något inför hösten liksom en snygg vit blus. Till O fanns det jätte många fina tröjor. Bilar är ju hans favorit och den ovan tyckte jag var riktigt stilren och snygg. Marinblå byxor passar ju alltid, både till vardags och fest. Denna byxmodellen är faktiskt en stor favorit hemma, då de även passar perfekt med långkallingar under senare i höst och är lätt att borsta bort grus / sand på om han hängt i sandlådan.

Har du några favoriter från me&i’s höstkollektion?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *