Radisson BLU Scandinavia Göteborg

Nu när vi var i Göteborg i helgen bokade jag in oss på Radisson BLU Scandinavia Göteborg som är ett väldigt centralt beläget hotell mitt i stan. 20140804-221130.jpg Vi bokade ett familjerum med en bäddsoffa till O, där det absolut skulle finnas plats för ett till barn. 20140804-221321.jpg Rummet var stort och rymligt och vi köpte med oss lite take-away mat till rummet på vägen hem från Liseberg. 20140804-221458.jpg Radisson BLU hade ett stort lekrum nere i anslutning till receptionen och baren, så vi tänkte gå ner och ta ett glas vin i baren och låta O leka i lekrummet. Men dessvärre var vi alla väldigt trötta efter nästan 7h på Liseberg, så det blev en lugn kväll på rummet. 20140804-221700.jpg Frukostbuffén var verkligen helt outstanding och hade allt man kan önska sig på en frukost. Vi åt gott bröd, pålägg och flera varma rätter. Favoriten pannkakor med nutella, hallon stör och valnötter fanns oxå. 20140804-221832.jpg När O hade ätit upp sin frukost fick han gå och leka i lekrummet som låg precis i anslutning till frukost matsalen. Perfekt för småbarnsföräldrar. Sånt gillas starkt när hotell har tänkt till och har den smarta lösningen med ett lekrum. Radisson BLU ligger precis bredvid Centralstationen i Göteborg och nära till alla spårvagnar och dessutom precis bredvid Alfons Åberg Kulturhus. Även ett stenkast ifrån både shopping och Avenyn. Med andra ord perfekt läge i stan. Vad har du för krav när du bokar hotell och reser med barn?

Spana också in

1 kommentar

  1. Härligt !! Det är så himla mysigt att bo på hotell !
    Min nya hotell favorit är utan tvekan radisson blu royal park i solna.
    Vilket ställe !! DIT vill jag åka igen !! 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *